Victoria Beckham
Divertisment

Victoria Beckham / Getty Images

Victoria Beckham, declarație neașteptată: ”Femeile moderne nu-și mai doresc să fie slabe, e o atitudine învechită!”

Victoria Beckham, creatoarea de modă în vârstă de 48 de ani, a pozat pe coperta revistei Grazia, iar în cadrul unui interviu a subliniat că să-și dorească să fie slabă este o atitudine învechită.

Victoria Beckham reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat la 48 de ani, iar acest lucru s-a văzut perfect în pictorialul realizat pentru revista Grazia, pe coperta căreia a pozat doar într-o fustă scurtă și într-un sutien, peste care a așezat o jachetă neagră. Evident, sandalele cu tocuri înalte i-au completat cu succes outfitul.

De asemenea, în cadrul unui interviu, creatoarea de modă a subliniat că în ziua de astăzi femeile moderne își doresc să arate sănătoase și să aibă forme, iar ideea de a fi slabă este de domeniul trecutului.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Să vrei să fii foarte slabă este o atitudine învechită. Cred că femeile din ziua de astăzi își doresc să arate sănătoase, să aibă forme.”, a mărturisit soția lui David Beckham, potrivit Daily Mail.

”Vor sâni, vor posterior. Iar cu cât ești mai voluptuoasă, cu atât rochiile mele îți vor veni mai bine.”, a subliniat aceasta mărturind că aceasta a fost deviza ei pentru crearea noii colecții.

Citește și: Nunta de 4 milioane de dolari. Fiul lui David Beckham s-a căsătorit cu fata unui miliardar. Nicola Peltz, superbă în rochia de mireasă

De asemenea, creatoarea de modă, care este mama a patru copii, a mărturisit că este de părere că această atitudine este eliberatoare pentru femei și îi va inspira pe copiii ei, mai ales pe Harper, fiica ei de zece ani.

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

Aceste declarații ale Victoriei Beckham vin la câteva luni de când soțul ei, David Beckham, a dezvăluit în cadrul unui interviu că aceasta obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

Victoria și David Beckham / Getty Images
Victoria și David Beckham / Getty Images

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Cum se îmbracă Victoria Beckham atunci când nu știe că sunt paparazzii pe urmele ei. Ținuta, surprinzătoare pentru mulți fani

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri