Victoria Beckham
Divertisment

Victoria Beckham / Getty Images

Victoria Beckham, așa cum nu ai mai văzut-o. Cum arăta soția lui David Beckham în copilărie: „Uitați-vă la mine”

Victoria Beckham și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie impresionantă din copilărie. Faimoasa creatoare de modă a intrat în spiritul sărbătorilor de Crăciun, amintindu-și cum petrecea această perioadă din an atunci când era doar un copil.

Imaginea făcută publică pe contul de Instagram o arată pe soția lui David Beckham pe vremea când avea doar câțiva anișori. Aceasta purta un costum de om de zăpadă, având o salopetă albă cu nasturi și o un joben negru. Zâmbetul inocent i-a făcut pe fani să reacționeze imediat în secțiunea de comentarii, mulți fiind uimiți de cum arată fosta cântăreața Spice Girls în copilărie. 

Citește și: Victoria Beckham are 48 de ani și o siluetă de puștoaică. Și-a arătat picioarele subțiri și tonifiate într-o pereche mulată de colanți

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

„Uitați-vă la mine! Numărătoare inversă până la Crăciun a început”, a scris Victoria Beckham la descrierea fotografiei postate pe rețeaua de socializare, adăugând: „A mai rămas o săptămână!! Pupici”. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Anul trecut, Victoria Beckham și-a decorat conacul de 31 de milioane de lire sterline într-un mod impresionant

Decorațiunile de Crăciun ale celebrităților sunt destul de spectaculoase, însă Victoria Beckham a dovedit că mai puțin înseamnă mai mult și și-a decorat conacul din Londra în valoare de 31 de milioane de lire sterline într-un mod foarte autentic.

Vedeta a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram în care le-a arătat fanilor cum și-a decorat casa. Soția lui David Beckham a pus două de decorațiuni florale pe ușile duble, iar coroanele au fost lăsate simple, fără conuri de pin sau crenguțe și luminițe. 

Citește și: Cum reușesc David și Victoria Beckham să rămână împreună după 22 de ani de căsnicie

De asemenea, bradul lor de Crăciun a fost decorat destul de discret. Aceasta a pus într-una dintre ramurile neîmpodobite ale bradului celebra decorațiune cu un Elf, specificând: „Elful s-a întors”. Sub brad au fost așezate cinci calendare, probabil câte unul pentru fiecare dintre copii, precum și unul pentru soțul ei. Nu este clar dacă bradul nu a fost încă împodobit sau dacă acesta a este aspectul final. Vedeta a adăugat globulețe virtuale prin intermediul aplicației. 

Deși decorațiunile festive sunt minime, Victoria și David merg în oraș în perioada sărbătorilor și cumpără pentru copiii lor și cei dragi cadouri scumpe și pline de semnificație.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?