david beckham victoria beckham
Divertisment

Victoria Beckham nu renunță la sport nici măcar în vacanță. David își savurează cafeaua de dimineață, soția lui se antrenează

Victoria Beckham muncește din greu pentru a se menține în formă și nu pierde nicio zi de antrenament. Creatoarea de modă face sport chiar și când se află în vacanță alături de soțul ei. 

În urmă cu puțin timp, David Beckham a postat pe contul său de Instagram un videoclip în care apare el, stând la bordul unui iaht de lux din Positano, în timp ce își savura cafeaua de dimineață. În același timp, în spatele lui se poate vedea cum Victoria poartă un echipament de sport, format din colanți negri și un top în aceeași nuanță, având picioarele prinse cu o bandă elastică pentru antrenament. Aceasta își antrena picioarele în timp ce soțul său abia se trezea, relaxându-se și bucurându-se de vacanță. 

„Nu pot să-mi beau cafeaua fără fandările Victoriei”, a scris în glumă David Beckham la descrierea clipului video postate pe contul de Instagram. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Victoria Beckham arată ca o puștoaică la vârsta de 48 de ani. Creatoarea de modă s-a îmbrăcat cu cea mai scurtă fustă din garderobă

Cei doi se află de câteva zile în vacanță la bordul unui iaht în Italia, alături de copiii lor cei mici, Cruz, în vârstă de 17 ani, Harper, în vârstă de 11 ani, și noua iubită a lui Cruz, Tana Holding. Deși este un moment potrivit ca toată familia să se relaxeze, se pare că Victoria nu vrea să renunțe la sportul de dimineață. 

Imediat după ce soțul său a postat videoclipul. Creatoarea de modă a lăsat un mesaj în secțiunea de comentarii: „Se pare că mi-am pierdut partenerul de antrenament în această vacanță, David!”. 

Ce spune Victoria Beckham despre dieta ei extremă

Victoria Beckham a oferit detalii despre dieta ei extremă, la câteva luni de când soțul ei, David Beckham a dezvăluit că această mănâncă de mai bine de 25 de ani doar pește și legume la grătar.  Totodată, în cadrul interviului pentru Vogue Australia, aceasta a dezvăluit că include în dietă ”grăsimi sănătoase” și deseori urmează cure de detoxifiere, în cadrul cărora renunță complet la consumul de alcool.

Declarațiile făcute de Victoria Beckham vin la scurt timp după ce un chef a vorbit despre cererile speciale pe care ea și soțul ei le-au avut la nunta lui Sergio Ramos, în 2019, când au cerut boluri cu mentă și apă de cocos.

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

”Vorbesc serios, felul în care s-a exprimat a făcut să sune foarte plictisitor. Dar nu. Ceea ce a vrut să spună a fost că nu a întâlnit pe nimeni care să fie atât de disciplinat în ceea ce privește alimentația. Consum multe alimente bogate în grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci. Beau alcool, însă uneori mă abțin. Încerc să fac cure de detoxifiere de 3-6 luni, timp în care nu beau. Sunt un pic cam exagerată în tot ceea ce fac, indiferent că vorbim de alimentație, spor ori consum de alcool sau nu.”, a dezvăluit ea, potrivit Daily Mail.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri