Victoria Beckham
Divertisment

Victoria Beckham / Foto: Profimedia

Victoria Beckham, deranjată de gestul unui prezentator tv, făcut acum 23 de ani. A fost pusă să se cântărească la tv, după ce a născut

Victoria Beckham a vorbit despre faptul că a fost forțată să se cântărească la televizor, la scurt timp după ce l-a născut pe fiul ei, Brooklyn, la sfârșitul anilor 90. "Îți poți imagina să faci asta în zilele noastre?", s-a întrebat retoric Victoria Beckham.

Într-un interviu acordat revistei Vogue Australia, creatoarea de modă în vârstă de 48 de ani și-a amintit că a fost rugată insistent de prezentatorul tv Chris Evans să își dezvăluie greutatea în timpul unui interviu acordat în 1999 în cadrul emisiunii britanice TFI Friday.

"Am fost la o emisiune TV cu Chris Evans în urmă cu mulți ani, tocmai îl născusem pe Brooklyn și am slăbit mult după aceea. Așa i s-a întâmplat și mamei mele după sarcinile ei. Nu înseamnă că ai o tulburare alimentară. Iar el m-a pus să stau pe cântar ca să mă cântăresc. Îți poți imagina să faci asta în zilele noastre?", a povestit soția lui David Beckham.

Citește și: Victoria Beckham a avut de furcă din cauza unei rochii mult prea scurte. Gafa vestimentară, surprinsă de paparazzi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În interviul acordat în urmă cu mai bine de 20 de ani, Evans a întrebat-o pe Beckham despre rutina ei de fitness după ce tocmai îl născuse pe fiul său: "Multe fete vor să știe, pentru că arăți din nou fantastic, cum ai revenit la forma ta după naștere?". Beckham a răspuns: "Sunt foarte leneșă. Nu mă duc la sală sau altceva".

Evans a continuat interviul întrebând-o dacă greutatea ei a revenit "la normal", lucru pe care ea l-a afirmat. Cu toate acestea, Evans a vrut propria confirmare. Gazda talk-show-ului a scos atunci un cântar din spatele biroului său și a întrebat: "Pot să verific, vă deranjează?". Beckham a spus: "Este oribil", înainte de a se urca pe cântar. După ce i-a văzut greutatea, Evans a reacționat: "50 de kg. Nu e rău deloc, nu-i așa?".

Victoria Beckham, porecle deranjante de-a lungul anilor

victoria beckham si brooklyn beckham

Mama a patru copii a vorbit, de asemenea, despre poreclele pe care le-a primit de-a lungul anilor. "Am fost numită 'Porky Posh',  'Skeletal Posh'. După ce l-am născut pe Brooklyn, s-a format o imagine în care era arătată fiecare parte a corpului meu, ceea ce m-a făcut să mă concentrez pentru a pierde în greutate", a împărtășit ea.

În luna mai, fosta membră a trupei Spice Girls a dezvăluit cum s-a schimbat perspectiva ei asupra imaginii corporale într-un interviu acordat  revistei Grazia. "Este o atitudine de modă veche să vrei să fii foarte slabă. Cred că femeile din ziua de azi vor să arate sănătoase și să aibă forme. Vor să aibă niște sâni și fund", a declarat ea pentru publicație.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

Beckham a amintit de o excursie recentă în Florida, unde a văzut alte femei care își iubesc formele, sperând că fiica ei Harper le va călca pe urme.

"Sunt o mulțime de femei cu forme în Miami, iar ele chiar sunt stăpâne pe ele. Se plimbă pe plajă fără prea multe haine pe ele și arată fantastic. Își arată corpul cu atâta încredere. Am găsit atât atitudinea lor, cât și stilul lor foarte eliberatoare. Iar ca mamă, mi-a plăcut că Harper era în preajma unor femei care își sărbătoreau cu adevărat curbele și se bucurau de felul în care arată", a mai povestit Victoria.

Victoria Beckham a împărtășit că acum a găsit un echilibru în ceea ce privește sănătatea și exercițiile fizice, spunând: "Nu este vorba despre a avea o anumită mărime. Este vorba despre a ști cine ești și a fi fericit cu cine ești. Mi-am găsit propriul echilibru între a dori să mă distrez și a fi disciplinată în ceea ce privește mâncarea sănătoasă și exercițiile fizice. Când ești mai tânăr, lupți împotriva acestui echilibru", a explicat vedeta.

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?