Victoria Beckham/ Profimedia
Divertisment

Victoria Beckham/ Profimedia

Victoria Beckham, în centrul atenției la prezentarea de modă a designer-ului Jacquemus. Vedeta a defilat într-o rochie mini din dantelă

Victoria Beckham a întors capetele în timpul prezentării de modă organizate de designer-ul francez Simon Porte Jacquemus. Creatoarea de modă a purtat o rochie impresionantă, care i-a scos în evidență silueta de invidiat. 

Evenimentul, care a avut loc pe o salină de pe coasta Arles, Franța, a strâns laolaltă personalități de seamă, printre care și cunoscuta creatoare de modă Victoria Beckham. Soția lui David Beckham și-a etalat sileuta spectaculoasă într-o ținută impresionantă. Aceasta a purtat o rochie neagră din dantelă, foarte senzuală, pe care a asortat-o cu o pereche de cizme negre foarte lungi și un blazer scurt în aceeași nuanță. 

Victoria Beckham/ Profimedia
Victoria Beckham/ Profimedia

Victoria a fost surprinsă înconjurată de o mulțime de oameni, în timp ce prezentarea de modă se desfășura în mod neconvențional pe o salină în apropiere de regiunea franceză Camargue. Fosta cântăreață și-a accerizat ținuta cu o pereche de ochelari de soare negri, protejându-și ochii de lumină, în timp ce urmărea defilarea modelelor pe terenul perfid și deluros, îmbrăcate în ultimele creații ale designer-ul francez Simon Porte Jacquemus. 

Victoria Beckham/ Profimedia
Victoria Beckham/ Profimedia

Citește și: Victoria Beckham arată ca o puștoaică la vârsta de 48 de ani. Creatoarea de modă s-a îmbrăcat cu cea mai scurtă fustă din garderobă

Locația inedită a adăugat o notă dramatică noii colecții prezentate de Jacquemus, care a ales o tematică de nuntă extrem de distinctă, cu doar câteva luni înainte propria sa nuntă. 

Victoria Beckham/ Profimedia
Victoria Beckham/ Profimedia

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

Aceste declarații ale Victoriei Beckham vin la câteva luni de când soțul ei, David Beckham, a dezvăluit în cadrul unui interviu că aceasta obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri