Victoria Beckham și David Beckham
Divertisment

Victoria Beckham și David / Getty Images

Victoria și David Beckham, imagini virale. Cei doi au început să ia lecții de salsa, iar internauții au reacționat: „Sunteți frumoși”

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar de curând au fost protagoniștii unui moment inedit, căci aceștia au început să ia lecții de salsa.

În imaginile făcute publice pe rețelele sociale, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani și soțul ei, în vârstă de 47 de ani, apar în timp ce execută câteva mișcări de salsa, iar ce a surprins pe toată lumea a fost că aceștia se sincronizează perfect, descurcându-se de minute.

Citește și: Cum reușesc David și Victoria Beckham să rămână împreună după 22 de ani de căsnicie

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De asemenea, în cadrul filmării, Victoria le explică prietenilor virtuali că ea, soțul ei și fiica lor, Harper, au decis să ia lecții de salsa.

Evident, imaginile inedite au adunat sute de mii de aprecieri, dar și numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali.

Victoria și David Beckham, imagini virale. Cei doi au început să ia lecții de salsa

Citește și: Victoria Beckham are 48 de ani și o siluetă de puștoaică. Și-a arătat picioarele subțiri și tonifiate într-o pereche mulată de colanți

”Cum îmbătrânește David puteți vedea. Dar Victoria? Parcă are 25 de ani!”, „Vă stă atât de bine!”, „Se pricepe de minune, știe ce face!”, „Cuplul ăsta e grozav, în ciuda faptului că au trecut atâția ani”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

Aceste declarații ale Victoriei Beckham vin la câteva luni de când soțul ei, David Beckham, a dezvăluit în cadrul unui interviu că aceasta obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncărururi doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Etichete: david beckham , victoria

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri