Leonardo DiCaprio și Camila Morrone
Divertisment

Leonardo DiCaprio și Camila apar rareori împreună în public. / Foto: Profimedia

Ironii la adresa lui Leonardo DiCaprio, pe scena premiilor Oscar. Amy Schumer: "Lasă o planetă mai curată pentru iubitele lui tinere"

Pe lângă incidentul șocant care i-a avut în prim-plan pe Will Smith și pe Chris Rock, la premiile Oscar 2022 au ieșit în evidență și câteva replici care au ajuns în publicațiile din toată lumea.

Una dintre aceste scene este cea în care Amy Schumer l-a ironizat pe Leonardo DiCaprio pentru că, de-a lungul timpului, a avut iubite mult mai tinere decât el. În prezent, starul de 47 de ani are o relație încă din 2017 cu modelul Camila Morrone, în vârstă de 24 de ani.

Citește și: Singura femeie cu care Leonardo DiCaprio s-a afisat la Oscar, in ultimii 15 ani. Nu este mama sa

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ce aș putea să spun despre Leonardo DiCaprio? A făcut atât de multe pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a lăsa o planetă mai verde și mai curată pentru iubitele lui. Pentru că el e mai în vârstă și ele sunt tinere, v-ați prins voi", a spus Amy Schumer, una dintre gazdele premiilor Oscar de anul acesta, făcând referire atât la una dintre cauzele pentru care militează DiCaprio, diminuarea efectelor încălzirii globale, cât și la faptul că acesta a avut câteva iubite mai tinere decât el.

Citește și: Imagini rare cu Leonardo Dicaprio și iubita lui, la plajă. Cum au fost surprinși cei doi

Diferența de vârstă dintre Leonardo DiCaprio și Camila Morrone este de 23 de ani

Deși îi despart 23 de ani, Leonardo DiCaprio și Camila Morrone par a avea o relație foarte sudată. Cei doi au început să se întâlnească acum aproape cinci ani și, deși nu sunt foarte generoși când vine vorba să se afișeze împreună, actorul și modelul au apărut la premiile Oscar 2020. La ediția de anul acesta niciunul nu a participat.

În 2019, Morrone a vorbit despre diferența de vârstă: "Sunt atât de multe relații la Hollywood, și în toată lumea, în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred că fiecare ar trebui să fie lăsat să se întâlnească cu cine își dorește".

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?