ireland baldwin
Divertisment

Ireland Baldwin este fiica lui Kim Basinger și al lui Alec Baldwin / Foto: Instagram

Zile nesfârșite în costum de baie! Ireland, fiica lui Alec Baldwin și a lui Kim Basinger, "expoziție" de tatuaje pe o plajă din Italia

Ireland, fiica lui Kim Basinger și al lui Alec Baldwin, petrece o vacanță de vis în Italia alături de iubitul ei, unde se bucură de mâncare savuroasă, vinuri bune și zile întregi la plajă. Din bagajul tinerei de 27 de ani nu lipsesc costumele de baie, așa că aceasta s-a arătat în piese multicolore, care i-au completat parcă desenele de pe corp.

Ireland a postat pe Instagram cele mai boeme instantanee de vacanță, pe străduțe strâmte și fermecătoare, printre flori colorate sau în costum de baie, la mare. Aceasta trece printr-o perioadă bună, găsindu-și fericirea alături de un muzician. Admiratorii tinerei de 26 de ani, dar și cei care o urmăresc pe rețelele sociale datorită faptului că îi plac pe celebrii ei părinți s-au delectat cu imaginile din raiul italian.

Citește și: Fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, reacție neașteptată după ce Hilaria a anunțat că e însărcinată: ”Nu-mi pasă!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Multiplele tatuaje ale nonconformistei Ireland au ieșit în prim-plan când iubitul a pozat-o și din față, și din spate în costum de baie. La fel și formele ei voluptoase au atras atenția celor care au ținut să-i comenteze în dreptul postării.

ireland baldwin
Ireland Baldwin, în costum de baie, în vacanța în Italia. / Foto: Instagram

Citește și: Ireland Baldwin, criticată de fani pentru că și-a făcut o operație estetică: „Ești prea tânără și prea frumoasă ca să faci asta”

Ireland pare că a moștenit trăsăturile fizice ale mamei și stilul tranșant al tatălui său. La un moment dat, a răspuns dur criticilor primite pe rețelele de socializare: "Asta sunt, te mulțumești cu mine sau nu. Nu mă mai arăta cu degetul pe motiv că sunt prea albă ori nu sunt slabă ca o scândură. Nu am de gând să petrec ore renunțând la autenticitatea mea cu ajutorul Photoshop-ului. Nu am de gând să îmi reproșez că nu arăt ca altcineva. Îmi iubesc fiecare formă".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri