Zlatan Ibrahimovic
Divertisment

Zlatan Ibrahimovic e în vacanță, pe un iaht din Saint Tropez. Cum arată soția lui în costum de baie

Pe lângă cariera impresionantă, Zlatan Ibrahimovic are o familie minuntata alături de Helena Seger, care îi este alături din 2002.

Helena este femeie de afaceri și a studiat design și economie înainte de a face cunoștință cu sportivul. Ea l-a cunoscut pe celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimovic în 2002, când lucra la FlyMe. În 2005 și-a părăsit locul de muncă din Suedia și s-a mutat în Italia alături de partenerul ei, care atunci juca la Juventus.

Deși diferența de vârstă dintre ei este una remarcabil, Helena fiind cu 11 ani mai mare decât celebrul fotbalist. Chiar și așa, ei formează un cuplu stabil și serios, iar împreună au doi băieți, pe Maximilian și Vincent.



Printre pasiunile Helenei se numără fitness-ul, gătitul și se declară adepta unui stil de viață sănătos, ceea ce este destul de evident, ținând cont de faptul că arată foarte bine și se poate lăuda cu un fizic de invidiat.

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Recent, Zlatan Ibrahimovic a fost surprins pe un iaht în Saint Tropez, alături de jumătatea sa și cei doi copii pe care îi au împreună. Având în vedere cât de bine arată soția sportivului, toate camerele foto au fost îndreptate către ea.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri