BB Cc DD EE PP cream
Frumusete

femeie care se machiaza in oglinda

Care e diferenta dintre cremele BB, CC, DD, EE sau PP. Stii cu ce te dai pe fata?

Daca nu esti o fana a fondului de ten, pe piata exista o multime de alternative care te vor ajuta sa ai un ten perfect. BB, CC, DD, EE, PP cream-urile sunt unele dintre ele. In caz ca te-am facut curioasa, afla ce promit ele sa faca si cum se diferentiaza una de cealalta din randurile urmatoare:

BB cream-ul este o crema colorata cu ingrediente benefice pielii. Hidrateaza, are SPF, netezeste pielea, uniformizeaza culoarea tenului si ii da pielii o stralucire naturala. Poate fi utilizata atat in locul fondului de ten, cat si ca primer. Are o acoperire mica si este perfecta atunci cand vrei sa iti lasi tenul sa respire.

CC cream-ul este asemanator cu BB-ul, doar ca, spre deosebire de acesta se axeaza pe corectarea imperfectiunilor precum roseata, venele vizibile, cearcanele, pielea terna. Are o textura mai usoara, ceea ce il face perfect pentru a fi utilizat ca primer.

DD cream-ul este ideal pentru persoanele care vor sa foloseasca un produs anti-imbatranire care sa combine beneficiile BB cream-ului si a CC cream-ului. In plus, aceasta crema uniformizeaza culoarea tenului.

EE cream-ul este perfect pentru cele care au probleme cu tenul. Inlatura celulele moarte, protejeaza pielea de razele soarelui si impiedica aparitia acneei. Spre deosebire de celelalte creme colorante, EE cream-ului nu este indicata tenului sensibil.

PP cream-ul contine silicon si este recomandata persoanelor care au un ten gras. Nici in cazul ei folosirea regulata nu este indicata, fiindca siliconul blocheaza porii, ceea ce duce la aparitia imperfectiunilor. Este mai mult un primer, fiind necesara aplicarea unei creme nuantatoare dupa intinderea ei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri