Cum poți să-ți faci bucle superbe doar spălându-ți părul/ Tik Tok
Frumusete

Cum poți să-ți faci bucle superbe doar spălându-ți părul/ Tik Tok

Cum poți să-ți faci bucle superbe doar spălându-ți părul. Metoda descoperită de o femeie a uimit mii de internauți

Buclele sunt din nou la mare căutare anul acesta, astfel că pe piață au ieșit o mulțime de produse și ustensile care să le ajute pe femei să obțină acel păr ondulat superb. Cu toate acestea, o femeie a descoperit o metodă uimitoare pentru a-ți ondula părul doar prin spălare. 

O tânără a postat pe contul său de Tik Tok un videoclip care a devenit viral. Acesta le-a arătat tuturor femeilor cum își pot face bucle într-un mod rapid, fără a folosi tehnici și produse costisitoare. Singurul lucru pe care aceasta l-a făcut a fost să se spele pe cap, însă într-un mod diferit față cum o făcea în general. 

Inițial, femeia le-a arăta urmăritorilor ei cum arată părul său folosind tehnica clasică a spălatului pe păr. Aceasta s-a filmat în duș, folosind un șampon normal și un balsam. La final, părul său era puțin ondulat, însă nimic diferit față de cum îi stea ei în general. 

Citește și: Cum să folosești uleiul de cocos pentru a avea un păr mai frumos și mai strălucitor

Ulterior, aceasta s-a filmat folosind și a doua metodă. Dacă inițial ea stătea în dus, acum s-a folosit de un bol de apă pentru a-și clăti părul. Femeia a început să-și spele părul normal cu șampon și balsam, însă ulterior a folosit un balsam pentru păr creț pe care l-a întins foarte bine în păr cu ajutorul unui pieptene. Următorul pas a fost să clătească părul, însă nu în mod normal cu dușul, ci direct în bolul cu apă. Apoi și-a pus pe păr o spumă și un gel pentru a fixa buclele și s-a ajutat de un uscător de păr pentru a grăbi procesul. La final, părul femeii arată uimitor, având niște bucle superbe care par realizate la salon. 

„Părul ondulat are nevoie de puțin ajutor și este în regulă. Învață cum să obții aceste bucle din textura părului tău natural”, a scris tânăra la descrierea videoclipului postat pe contul de Tik Tok. 

@curlyzia.xo Wavy hair needs a bit of help & that’s ok. Learn how to get the best out of your natrual texture 🥰🫶🏻 #wavycurls #nofrizzhair #curlywaves ♬ Stan x Gangstas Paradise by Altegomusic - ALTÉGO

Postarea a strâns 4,4 milioane de vizualizări și peste 420 de mii de aprecieri. Internauții s-au grăbit să lase comentarii în legătură cu noua tehnică. „Wow, am bucle sub acoperire și nu am știut”, a scris unul dintre utilizatori. În timp ce altul a spus: „Acest video m-a făcut să mă simt atât de bine cu părul meu”. 

Citește și: Îngrijirea părului în sezonul rece - trucuri la care să apelezi pentru a-l păstra sănătos și strălucitor

Alți utilizatori au comentat că nu ar avea răbdare să depună atât de mult efort în fiecare zi. „Cred că aș putea să scot din părul meu niște bucle superbe, dar nu am suficient de multă voință pentru a încerca noi abordări”, a scris unul dintre ei. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?