picioare fine dupa epilare
Frumusete

Cum sa ai picioare fine dupa epilare

Pentru a avea picioare fine, catifelate si stralucitoare, trebuie sa urmezi o serie de pasi simpli. Iata care sunt acestia:

  • Epileaza-te seara

Pentru a evita iritatiile, epileaza-te seara, inainte de culcare. Astfel ii vei da timp pielii sa se refaca, iar dimineata vei avea picioare fine si fara iritatii.

  • Scapa de celulele moarte

Nu uita sa iti exfoliezi pielea periodic. Exfolierea ajuta la indepartarea pielii moarte si elimina firele crescute sub piele. Folosit o data pe saptamana, exfoliantul te va ajuta sa obtii picioare fine, de invidiat.

  • Foloseste lotiuni hidratante
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Hidratarea zilnica este extrem de importanta. Aplica o lotiune in fiecare zi, dupa dus, pentru a iti hrani pielea. In acest fel, ea va deveni mai catifelata si  stralucitoare.

  • Fii atenta ce metoda de epilare alegi

Unele metode de epilare pot irita pielea sau pot agrava micile probleme. Poti opta pentru epilarea cu ceara sau cu epilatorul fiindca rezultatul va fi de durata. Dupa fiecare epilare, nu uita sa aplici o crema calmanta.

  • Fa sport

“Mersul pe jos face piciorul frumos”, spune o zicala romaneasca. Fa miscare cel putin 30 de minute.. Daca nu iti plac salile de sport, fa plimbari sau alearga in parc.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri