ruj rosu 2
Frumusete

Cum sa faci rujul sa reziste mai mult. Trucurile pe care orice femeie trebuie sa le stie

Toate ne dorim ca rujul sa se mentina pe buze de dimineata pana seara. Insa, oricat de rezistent ar fi, niciun astfel de produs nu rezista in timp daca nu il aplici ca la carte. De aceea, am selectat cateva trucuri care te vor ajuta sa iti pastrezi rujul pe buze un timp indelungat:

  • Pregateste buzele inainte de aplicarea rujului

Exfoliaza usor buzele, folosind o periuta de dinti cu perii moi, dupa care aplica un balsam hranitor sau o crema hidratanta. Inainte de aplicarea rujului, sterge excesul produsului folosit anterior. In caz contrar risti ca buzele sa fie prea unsuroase pentru ca rujul sa se ficeze.

  • Aplica fond de ten

Rujul va adera mult mai bine pe buze, iar nuanta lui nu va fi "alterata" de culoarea naturala a buzelor.

  • Foloseste un creion de contur

Poti opta pentru un creion in aceeasi nuanta cu cea a rujului sau pentru un creion nude, care va duce la o rezistenta crescuta a culorii rujului. Poti aplica creionul pe buze pentru a colora inainte de a te da cu ruj. Asigura-te ca ai buzele hidratate.

  • Opteaza pentru un ruj rezistent

Pe piata cosmeticelor sunt disponibile o multime de produse care promit sa reziste un timp indelungat. Dezavantajul acestor formule este ca poate usca buzele.

  • Aplica rujul cu o pensula

Aplicarea rujului direct din tub este perfecta cand ai nevoie de un retus. Insa, pentru o rezistenta crescuta este indicat sa utilizezi o pensula speciala. In acest fel nu doar ca rujul va rezista ore bune, dar procesul va fi mult mai usor fiindca sansele sa depasesti conturul buzelor sunt mici.

  • Aplica pudra

Poti folosi pudra speciala de stabilizare sau pudra pe care o folosesti in mod obisnuit pentru fixarea machiajului. Cum o aplici? Tine un servetel pe buze si aplica prin el pudra, folosind o pensula. De asemenea, poti aplica pudra cu degetul. Asta dupa ce scapi de excesul de ruj folosind un servetel.

Etichete: ruj , machiaj , trucuri

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri