O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste/ Captură video Nine News
Actualitate

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste/ Captură video Nine News

O femeie a fost la un pas să-și piardă degetul din cauza unei manichiuriste: „I-am spus că unghiile sunt reale, dar nu m-a ascultat”

O femeie din Perth, Australia, a trecut prin cel mai terifiant moment din viața sa. Aceasta a fost la un pas să-și piardă degetul mare, după ce o manichiuristă a făcut o greșeală uriașă. 

Sue, în vârstă de 48 de ani, a povestit un moment dramatic din viața ei, atunci când a ajuns de urgență la spital după ce a fost la un salon de manichiură din orașul său. Aceasta a petrecut cinci zile în spital, având dureri cumplite în zona degetului, după ce s-a ales cu o infecție bacteriană de la un salon de manichiură. 

În ultimii doi ani, Sue s-a confruntat cu dureri usturătoare la degetul mare, totul după ce s-a infectat cu un stafilococ de la un salon de manichiură. Femeia susține că tehnicianul i-a confundat unghiile naturale cu unele false și le-a pilit exagerat de mult, înainte de a le înmuia în acetonă. 

Citește și: Ce se întâmplă cu unghiile dacă renunțăm să ne mai facem manichiura

„I-am spus că unghiile mele sunt reale, dar a continuat să le pilească fără milă”, a povestit Sue pentru Nine News.

La câteva zile de la incidentul din salon, Sue a ajuns la spital, unde și-a petrecut următoarele cinci zile. Medicii au fost nevoiți să-i elimine o parte din osul degetului mare pentru a trata infecția. Femeia spune că acum este nevoită să trăiască cu o durere care persistă încă de atunci. „E acolo și nu pot scăpa de ea”, a mai spus Sue. 

Citește și: Cum să îți faci o manichiură french acasă, exact ca la salon. Trucul pentru unghii reușite

Acum, femeia a decis să ia măsuri legale împotriva salonului de înfrumusețare, care nu a respectat „standardele de igienă”. „Nu te-ai duce niciodată într-un cabinet stomatologic care nu respectă standardele, așa că de ce te-ai duce la un salon pentru unghii care lucrează în condiții mizerabile?”, spune Sue. 

Etichete: manichiura , unghii , bacterie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri