Trucuri care te vor ajuta să ai grijă de părul tău/ Shutterstock
Frumusete

Trucuri care te vor ajuta să ai grijă de părul tău/ Shutterstock

Cum să-ți regenerezi părul după sezonul rece. Trucuri care te vor ajuta să ai un păr hidratat și strălucitor în primăvara 2022

Părul are nevoie de o îngrijire riguroasă, mai ales după sezonul rece, motiv pentru care astăzi îți propunem să descoperi câteva măști simple, pe care le poți pregăti acasă, ce te vor ajuta să-l hidratezi în profunzime. 

Coafat frecvent, firele de păr au de suferit din cauza aparatelor de coafat, dar și din cauza factorilor de mediu. Din acest motiv îți propunem să descoperi câteva trucuri pe care să le încerci la tine acasă și care te vor ajuta să-ți hrănești părul și să-l regenerezi în această primăvară. 

Masca Mayo

Ouăle sunt un ingredient principal al maionezei, ceea ce o face un pachet de proteine naturale care îți vor ajuta părul la regenerare. Aplică un strat gros de maioneză de casă pe părul tău, începând de la scalp și până la vârfuri. Las-o să acționeze timp de o oră, în timp ce ai părul acoperit cu o cască de duș. După ce s-a scurs timpul, clătește și spală părul la fel ca de obicei. Vei vedea rezultatele imediat.

Citește și: Tendințe 2022. Care sunt coafurile la modă anul acesta

Mască de avocado

Avocado este un fruct cu multe vitamine, minerale și acizi grași, făcându-l un superaliment pentru părul tău. Pentru a-ți prepara masca acasă, tot ce trebuie să faci este să zdrobești un avocado și să-l amesteci cu două linguri de iaurt pentru a forma o pastă groasă. Aplică această compoziție pe tot părul și las-o să acționeze timp de o jumătate de oră înainte de a te spăla. 

Mască cu ulei de cocos, aloe vera și vitamina E

Această mască este combinația perfectă pentru a-ți îngriji părul fragil și uscat. Amestecă trei linguri de ulei de cocos, trei linguri de gel de aloe vera și adaugă și o capsulă de vitamina E. Omogenizează totul și aplic-o pe păr începând de la scalp până la vârfuri. Las-o să acționeze timp de o jumătate de oră, iar apoi clătește părul cu apă din abundență. 

Mască cu miere, oțet de mere și ulei de măsline

Combinația acestor trei ingrediente este unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru părul deteriorat, fiind fantastică pentru regenerarea părului. Amestecă o lingură de miere, o linguriță de ulei de măsline și două linguri de oțet de mere până se formează o pastă. Aplică masca pe tot părul și acoperă-l cu o cască de dus timp de jumătate de oră. Cletește părul după ce timpul s-a scurs. 

Citește și: Ce culori de păr trebuie să încerci în 2022. Profesioniștii din domeniu au făcut câteva recomandări

Mască cu ulei migdale și banane

Această mască redă strălucirea părului tău și te ajută să-i oferi din nou fermitatea. Pentru a realiza amestecul, combină o banană cu o lingură de ulei de migdale și transformă totul într-o pastă groasă. Aplică-l pe păr începând de la scalp până la vârfuri. Lasă-l timp de 20 de minute înainte de a-l clăti. 

Aceste remedii naturiste îți vor ajuta părul uscat și deteriorat să revină la strălucirea de odinioară. Consecvența este cheia atunci când vine vorba de tratarea părului acasă cu aceste remedii casnice. Utilizați aceste măști de câteva ori pe săptămână dacă doriți să vedeți rezultate excelente. 

Etichete: coafuri , tratament par , par

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri