cum scapi de cearcane
Frumusete

Femeie, inainte si dupa ce a folosit tratamente pentru pungile de sub ochi

Cum scapi de pungile inestetice de sub ochi

Apar din orice - din cauza unei nopti albe sau din cauza somnului nu prea odihnitor. Pungile de sub ochi sunt cosmarul fiecarei femei, fiind greu de tratat si cu un aspect inestetic. Daca te-ai saturat sa folosesti mult machiaj pentru a le acoperi, afla ca poti incerca cateva metode simple care te vor ajuta sa scapi de pungile de sub ochi.

  • Comprese reci

Cauta pe piata masti speciale cu lichid, pe care trebuie sa le tii in congelator. Aplica-le zilnic pe ochi pret de 10-15 minute, iar pungile vor disparea.

  • Comprese cu ceai verde

Pune plicul in apa rece sau la congelator, apoi aplica-l pe ochi timp de 15 minute. Ceaiul verde are proprietati antiinflamatorii si ajuta la retragerea umflaturii. Acest truc are efect pe termen scurt, dar si in timp, pentru ca te va ajuta sa incetinesti aparitia pungilor de sub ochi.

  • Felii de castraveti/ cartofi
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Taie un castravete/ cartof si baga bucatile in frigider pentru o ora. Apoi, aseaza-le pe pungile inestetici si lasa-le 10-20 minute sa actioneze.

  • Masaj zilnic

Fa-ti masaj cu delicatete, zilnic, cu ajutorul degetelor. In acest fel vei elimina lichidul acumulat in acea zona si vei imbunatati circulatia sangelui.

Etichete: ten , piele , trucuri , cearcane , ochi

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri