Olivia Culpo/ Foto: Instagram
Divertisment

Olivia Culpo/ Foto: Instagram

Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul

Olivia Culpo, considerată cea mai frumoasă femeie din lume după ce a câștigat titlul de Miss Univers în anul 2012, continuă să impresioneze cu silueta sa și în prezent. Puține femei care au dobândit acest titlul au rămas în atenția publicului, ea fiind una dintre norocoase, având acum o carieră în modeling și milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. 

În vârstă de 31 de ani, Olivia nu ratează niciun moment pentru a-și etala silueta de invidiat. Atunci când nu este invitată de onoare la show-rile de modă din cadrul Fashion Week-urilor mondiale, ea colaborează cu branduri de renume și are grijă să-și țină fanii de pe contul de Instagram la curent cu toate proiectele sale. 

Olivia Culpo/ Foto: Instagram
Olivia Culpo/ Foto: Instagram

Citește și: Olivia Culpo, mărturisiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei

Recent, modelul a făcut senzație în timp ce promova mai multe costume de baie, o colecție-capsulă pentru care a colaborat cu brandul Montce. Olivia Culpo și-a pus în prim-plan corpul tonifiat, atât la plajă, cât și la piscină, în piese care mai de care mai provocatoare. 

Olivia Culpo/ Foto: Instagram
Olivia Culpo/ Foto: Instagram

„Avem nevoie și de secretul siluetei tale. Doar așa putem încăpea în costumele astea de baie superbe”/ „Ești minunată! Nu mă satur să te privesc îmbrăcată așa”/ „Costumele de baie arată cel mai bine pe tine”/ „Ai o siluetă perfectă!”, sunt doar câteva din comentariile pe care le-a primit vedeta pe contul de Instagram. 

Olivia Culpo a fost operată de endometrioză

Spre sfârșitul anului 2021, Olivia Culpo a dezvăluit că suferă de endometrioză, o boală dureroasă cu care se confruntă multe femei la nivel mondial și, mai mult de atât, ea a fost operată.

”Ieri m-am operat de endometrioză. Nu este o postare prea glamuroasă, dar am simțit nevoia să împărtășesc asta cu voi și să vă fac să conștientizați asupra acestei boli”, a început mesajul vedetei.

Citește și: Atrage privirile pretutindeni. Fosta Miss Universe, Olivia Culpo, o apariție de neratat pe străzile din New York

”Endometrioza este o afecțiune în care țesutul uterului crește în alte părți aleatorii ale corpului provocând durere. Aceasta afectează fertilitatea și sănătatea generală, dar și…fericirea”, a continuat Olivia. ”Am fost în agonie ani de zile în perioada ciclului menstrual, iar medicii m-au diagnosticat greșit de nenumărate ori”, spunea modelul în luna octombrie a anului trecut.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?