Olivia Culpo/ Profimedia
Divertisment

Olivia Culpo/ Profimedia

Olivia Culpo, imagini rare din vacanță. Fosta Miss Univers a aflat unde se va distra abia când a aterizat la destinație

Olivia Culpo a dezvăluit recent locația secretă unde se află în vacanță, asta după ce iubitul ei i-a pregătit o surprisă de proporții. Fosta Miss Univers este îndrăgostită de bărbatul care i-a cucerit iremediabil inima și se bucură de momentele frumoase petrecute cu el. 

Într-o postarea pe contul de Instagram, modelul le-a arătat fanilor cum s-a distrat alături de partenerul său, fotbalistul Christian McCaffrey. De asemenea, ea a dezvăluit și unde au decis să-și petreacă prima vacanță din acest an. Locația superbă în care Olivia și-a petrecut ultimele zile a fost o surpriză chiar și pentru ea, asta pentru că Christian și-a dorit să o uimească pe frumoasa sa iubită în luna iubirii. 

Olivia Culpo/ Profimedia
Olivia Culpo/ Profimedia

Olivia a postat pe rețelele de socializare o fotografie în oglinda de acasă, mărturisind că „în două ore plec din nou, însă nu am idee unde mă duc. Este o surpriză. Tot ce știu este că e frig”. Ulterior, aceasta și-a ținut fanii la curent cu noi fotografii în care arăta drumul până la locație. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Citește și: Olivia Culpo, mărturisiri neașteptate. Fosta Miss Univers a dezvăluit cum reușește să aibă o relație la distanță cu partenerul ei

„Nu pot să scot nicio informație de la el”, a scris Olivia într-un videoclip cu ea încercând să-și dea seama unde se duce. Iubitul ei a făcut o glumă și a derutat-o, spunându-i că ar fi trebuit să aducă cu ea „conserve de ton și carne de vită”.

Olivia Culpo/ Profimediaculpo vacanta 2
Olivia Culpo/ Profimedia

Olivia abia aștepta să afle și chiar a verificat toate zborurile către destinații la care s-ar fi putut gândi iubitul ei, explicând că „nu suportă să nu știe unde merge”. Nici măcar când s-a urcat în impresionantul lor avion privat, vedeta nu a aflat încotro se îndrepta. Abia când a aterizat a observat un semn pentru Jackson Hole, Wyoming, iar în cele din urmă a oftat uşurată. 

Olivia a fost, fără îndoială, mulțumită de destinația lor finală și a postat videoclipuri cu lanțul muntos uimitor, vizibil din casa în care ea și Christian au fost cazați. Aceasta și-a făcut și o „nouă prietenă” neașteptată, o căprioară adorabilă pe care modelul a surprins-o pe cameră.

Olivia Culpo/ Profimedia
Olivia Culpo/ Profimedia

Citește și: Olivia Culpo, irezistibilă într-un costum de baie cu decupaje. Fosta Miss Univers se mândrește cu o siluetă de invidiat

Modelul, în vârstă de 29 de ani, și iubitul ei, în vârstă de 25 de ani, sunt împreună de peste doi ani și își uimesc continuu fanii cu fotografiile lor spectaculoase.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri