tratamente spa de relaxare
Frumusete

Doua prietene care se bucura de tratamente spa de relaxare la ele acasa

Tratamente spa de relaxare pe care le poti face chiar la tine acasa

Nu este nevoie sa cheltui o multime de bani pe tratamentele spa de relaxare. Iti poti amenaja un coltisor chiar in intimitatea propriului camin, unde sa te bucuri de ritualuri miraculoase si usor de realizat.

  • Incepe cu un peeling

Cumpara exfoliante pe baza de scoica pisata, samburi de caise sau coji de nuca si foloseste-le de doua ori pe saptamana. Nu doar ca acestea miros genial, dar te vor scapa de pielea moarta.

  • Maini ca de catifea

Inmoaie mainile in apa cu uleiuri esentiale, petale de trandafir si esente aromate. Remodeleaza unghiile cu o pila din carton. Impinge cuticulele cu betisoare speciale, iar pentru a da luciu unghiilor foloseste o pila lata din cauciuc. Rasfata-ti mainile cu creme ce contin glicerina, extract de morcovi si esente de fructe.

  • Rasfat pentru ten

Fa tenului o baie de aburi timp de 10 minute. Apa in care ai fiert musetel, tei si lavanda este ideala. Dupa ce te-ai curatat, aplica pe fata o masca speciala pentru tipul tau de piele: hidratanta, cu multe vitamine, lapte si miere. Acum poti pune crema pe care obisnuiesti sa o folosesti.

  • Tratamente pentru par

Curata un avocado, taie-l in cubulete si pune-le in blender alaturi de 2 linguri cu smantana integrala şi una de miere. Intinde amestecul cu un pieptene pe parul spalat, acopera apoi parul cu o casca de dus. Pune peste un prosop si lasa masca sa actioneze 15 minute, apoi clateste.

Etichete: tratament , par , ten , spa , relaxare , peeling

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri