melania trump donald trump
Frumusete

Trucul la care apeleaza Melania Trump pentru a parea mai tanara cu cel putin 10 ani, potrivit unui stilist

Melania Trump nu apare niciodata in public necoafata, iar un stilist a observat recent trucul la care apleaza Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii pentru a parea mai tanara cu cel putin 10 ani.

Coafura Melaniei Trump este aproape identica la fiecare aparitie publica, dar specialistii au observat ca, de-a lungul anilor, sotia Presedintelui american a facut schimbari discrete la nivel de culoare a parului.

Inainte de a pune piciorul in Casa Alba, Melania era mult mai jucausa cu aspectul fizic. Daca astazi parul ei este lung si castaniu cu suvite blonde si caramel, in tinerete era mai inchis la culoare.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Originara din Slovenia, Melania Trump si-a petrecut tineretea ca model, lucrand la Milano si Paris inainte de a se muta in New York. Pe masura ce a inaintat in varsta, ea a renuntat la parul inchis la culoare si si-a "indulcit" trasaturile prin nuante mai deschise.

"Culoarea parului era foarte intunecata de la radacini. Apoi, a inceput sa devina progresiv mai deschisa", a comentat Francesca Dixon, stilista.

"Parul s-a deschis progresiv, iar aceste mici schimbari de culoare nu doar ca au mentinut sanatatea firului, dar o si ajuta sa para mai tanara."

Potrivit specialistei, tonurile luminoase sunt mai magulitoare pentru chip: "Veti vedea ca ea a avut intotdeauna fata incadrata cu o culoare mai deschisa", a adaugat Francesca, care lucreaza la un salon de coafura din Londra.

Ea sustine ca acesta este unul dintre trucurile anti-imbatranire pe care Prima Doamna l-a invatat sigur din perioada in care activa ca model.

Dixon a adaugat ca felul in care isi aranjeaza Melania Trump parul face ca firul sa para mai gros. Femeia de 50 de ani isi face carare pe mijloc si creeaza volum in fata. Acest look o face sa para mai tanara, potrivit stilistei intervievate de Express.

Vezi in galeria foto cum a evoluat look-ul Melaniei Trump din vremea de model si pana in prezent:

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?