machiaj in functie de culoarea parului
Frumusete

Femei care se machiaza una pe alta in functie de nuanta parului

Trucuri de machiaj in functie de culoarea parului

Parul iti incadreaza fata ca o rama si influenteaza nuanta tenului. Asadar, machiajul poate fi abordat in functie de cum fiecare culoare de par absoarbe si reflecta lumina in jurul fetei. Iata cum iti poti pune in evidenta trasaturile, fie ca esti blonda, satena sau roscata:

  • Machiaj pentru satene

Nu folosi mult fond de ten sau inlocuieste-l cu o crema hidratanta colorata pentru a evidentia tonul natural al pielii tale.

Poti utiliza orice culoare pentru machiajul ochilor daca ai un par saten inchis. Ti se potriveste de minune violetul intens pe care il poti combina cu un ruj discret, nude.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

In cazul in care parul tau este saten mediu, ai mana libera sa folosesti culori puternice. Aplica o pudra bronzanta care reflecta lumina, un blush roz- piersica. Poti folosi o nuanta puternica a rujului doar daca ochii sunt machiati in culori neutre.

Daca nuanta parului tau este saten deschis, foloseste un machiaj natural. De exemplu, poti incerca un cat eye, un blush in culoarea piersicii, iar pe buze un gloss usor colorat.

  • Machiaj pentru blonde

Parul tau este blond deschis? Atunci te prind cel mai bine culorile neutre: roz inchis, maro, auriu. Pune-ti in evidenta pometii cu un fard de obraz roz- piersica.

Un blond inchis cere un machiaj natural. Aplica un blush (culoarea piersicii), un gloss cat mai natural pe buze, iar pe pleoape pune un fard maro si un creion maro sau tus. Inlocuieste rimelul negru cu cel maro.

  • Machiaj pentru brunete

Nu trebuie sa folosesti fond de ten sau anticercan de culoare deschisa fiindca iti vor scoate in evidenta mai tare defectele.

Bronzerul este ideal pentru brunetele cu tenul inchis, la fel si nuantele de maro sau portocaliu mai inchise. Idea de ten bronzat pe brunetele cu tenul inchis este cea mai buna alegere, mai ales vara.

  • Machiaj pentru roscate

Alege fondurile de ten in nuante neutre sau roz si un fard de obraz roz, iar pe pometi aplica un bronzer. Tonurile bogate, cum ar fi verde, masliniu si ciocolatiu sunt perfecte pentu tine. Pentru buze, alege tonuri subtile de roz.

Nu uita de culoarea sprancenelor!

Sprancenele brunetelor ar trebui sa fie cu trei nuante mai deschise decat culoarea parului, in timp ce blondele ar trebui sa foloseasca o culoare cu trei nuante mai inchisa. Roscatele sunt puse in valoare de o culoare a sprancenelor cat mai apropiata de culoarea parului, precum o nuanta castanie/maronie.

Etichete: machiaj , ten , piele , trucuri , cosmetice

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri