trucuri pentru buze mai mari
Frumusete

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari. Cum să te machiezi ca să ai buze sexy și voluminoase ca ale Angelinei Jolie

Unele dintre noi nu am avut norocul ne naștem cu buze mari ca ale Angelinei Jolie, însă acest lucru nu înseamnă nu putem apela la mici trucuri de machiaj pentru a obține acel efect de buze pline. Fie că este vorba de conturul buzelor sau de o exfoliere mai atentă, iată câteva trucuri de machiaj pentru buze mai mari.

Trucuri de machiaj pentru buze mai mari. Cum să te machiezi ca să ai buze sexy și voluminoase ca ale Angelinei Jolie

1. Exfoliere

Un truc simplu de machiaj, dar extrem de eficient este exfolierea buzelor. Înainte de a trece la machiajul propriu zis al buzelor este important îndepărtezi pielea moartă, întrucât buzele uscate creează iluzia de buze subțiri. Puteți le exfoliați cu o periuță de dinți sau un scrub special pentru buze.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citeşte şi: Tendințele în materie de coafuri, machiaj și manichiură în anul 2021

2. Hidratare

Atunci când ești dezhidratată, buzele tale par strânse și mai mici decât sunt de fapt. Bea doi litri de apă pe zi și hidratează-ți buzele cu un balsam, înainte de a aplica rujul.

Citeşte şi: Trucuri de machiaj in functie de culoarea parului

3. Mască pentru buze

Un truc simplu pentru buze mai pline. Majoritatea măștilor de buze, de pe piață, conțin colagen, ceea ce ajută la minimizarea aspectului liniilor fine și îți face buzele mai moi. Lăsați masca pe buze câteva minute în timp ce realizați machiajul ochilor și astfel veți pregăti pentru aplicarea rujului.

4. Conturează-ți buzele

Acesta este un truc folosit de Kylie Jenner înainte de a apela la injecțiile cu botox. Tot ce trebuie faci este  îți conturezi buzele cu un creion special, peste linia lor naturală, însă fără a exagera. Odată ce ai terminat, poți aplica rujul într-o nuanță puțin mai deschisă pentru a obține acel efect de buze pline.

Citeşte şi: Cum sa iti pregatesti tenul inainte de aplicarea machiajului

5. Folosește corector

Odată aplicat conturul buzelor și rujul, puteți folosi anticearcanul pentru a corecta linia buzelor și a șterge micile imperfecțiuni. Aplică anticearcănul cu o pensulă de buze pe linia creată anterior și întinde-l până arată perfect.

6. Folosește luciu de buze

Puțin luciu de buze aplicat în centrul buzelor poate conferi acel efect de buze pline. Folosiți un luciu de buze incolor sau într-o nuanță care se potrivește cu cea a rujului folosit și aplicați-l pe mijlocul ambelor buze. Astfel, luciul va atrage lumina și le va face pară mai pline.

7. Iluminați- arcul lui Cupidon

Un alt truc de machiaj pentru buze pline constă în folosirea iluminatorului. Dacă aplicați putină strălucire pe arcul lui Cupidon, veți obține un efect de buze voluptoase și luminoase.

Etichete: ruj , trucuri machiaj , buze

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?