Beautiful,Smiling,Woman,With,Long,Wavy,Hair,.,Girl,Curly
Frumusete

Credit foto Shutterstock

Trucuri pentru un machiaj perfect de la makeup artistul care colaborează cu Eva Longoria și Paris Hilton. Cum acoperi corect cearcănele

Produsele de makeup sunt tot mai multe astăzi, dar care sunt cele mai importante pentru un look fără cusur? Un makeup artist celebru, care a lucrat cu unele dintre cele mai mari cunoscute vedete din Australia, Europa și de la Hollywood, între care Paris Hilton și Eva Longoria, a împărtășit câteva dintre secretele de top din industria frumuseții.

Christina Sikalias, o australiancă în vârstă de 29 de ani și un renumit influencer în materie de beauty, a învățat singură arta machiajului după ce a conștientizat puterea pe care o au produsele de makeup în a evidenția cele mai valoroase trăsături ale unei persoane.

Într-un interviu cu Femail/ Daily Mail, aceasta a oferit acum câteva trucuri prețioase pentru un machiaj perfect:

Investiți într-o cremă de ochi de înaltă calitate

Crema pentru zona ochilor este foarte importantă pentru că nu vrei niciodată ca acel corector pe care-l folosești să se strângă în linii fine, susține Sikalias. O regulă de aur: crema trebuie să fie aplicată într-un strat mai gros pe timp de noapte, pentru a reduce inflamația de sub ochi și a menține hidratată pielea din jurul acestora, care este mai subțire și mai delicată. 

Healthy,Eyes,And,Vision.,Portrait,Of,Beautiful,Happy,Woman,Holding
Ochi, machiaj. Shutterstock

Pentru sprâncene perfecte folosiți două nuanțe

Christina este de părere că ideal pentru sprâncene este să folosești două nuanțe diferite de creion: una mai deschisă, pentru a umple interiorul acestora și a le conferi un aspect moale, natural, iar cealaltă, cu două tonuri mai închisă, pentru a contura zona exterioară a sprâncenelor, începând de la arcadă, pentru un aspect mai ridicat. 

Beautiful,Eye,And,Brow,Close-up,,Perfect,Makeup
Ochi, sprâncene, machiaj. Shutterstock

Cum acoperi perfect cearcănele întunecate? Secretul stă în felul în care aplici concealerul

Pentru cea mai bună acoperire, trucul este să aștepți cinci minute înainte de a blendui concealerul pentru ca acesta să se îngroașe și să se întărească puțin.

Female,Eyes,With,Bruises,Under,Eyes,Before,And,After,Cosmetic
Ochi, concelear, cearcăne, machiaj. Shutterstock

Textura e importantă pentru a ascunde imperfecțiunile

Când vine vorba de textură, sfatul makeup artistului australian este să eviți utilizarea fondurilor de ten și a pudrelor luminoase pe toată fața, deoarece acestea exagerează imperfecțiunile. Vrei ca pielea să arate cât mai mat. Produsele de machiaj care creează un finisaj mat se vor înmuia și vor netezi tenul.

Texture,Of,Smudge,Cosmetic,Bb,Or,Cc,Cream,Foundation,Liquid
Textură, fond de ten, machiaj. Shutterstock

Rehidratează machiajul

Pulverizează de câteva ori o emulsie hidratantă ușoară pentru a ajuta la rehidratarea tenul după aplicarea machiajului. Ve scăpa astfel de aspectul pudrat.

Portrait,Of,Beauty,Model,With,Natural,Nude,Makeup,Moisturizing,Her
Hidratare ten. Shutterstock

Buze mai pline cu un gloss cu efect metalic de strălucire

Pentru buze pline, Christina Sikalias recomandă luciul de buze care hidratează și mărește volumul, oferind un aspect natural, mai ferm. Secretul stă în faptul că aceste glosuri strălucitoare dau efect de plin prin captarea și reflectarea luminii naturale.

Beautiful,Young,Woman,Apply,Moisturizing,Lip,Gloss.,Perfect,Makeup.,Beautiful
Buze, machiaj. Shutterstock

Tendințe machiaj 2022. Care sunt trendurile în materie de make-up anul acesta

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri