Jennifer Lopez
Frumusete

Jennifer Lopez / Profimedia Images

Trucurile de frumusețe ale lui Jennifer Lopez. Ce face ca să se mențină într-o formă de invidiat la 53 de ani

Jennifer Lopez, actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani, este recunoscută pentru faptul că reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar femei din toate colțurile lumii și-au dorit să știe care sunt secretele ei. Acum, însă, diva de la Hollywood a dezvăluit care sunt trucurile la care apelează.

Într-un interviu pentru jurnaliștii de la Elle, Jennifer Lopez a mărturisit că au trecut mai bine de 20 de ani de când a fost întrebată prima dată ce face pentru a se menține în formă: ”Era întrebarea numărul unui pe care mi-o adresau. Indiferent dacă promovam un film sau vreo piesă, toți voiau să știe ce fac pentru a-mi păstra pielea fermă.”, a declarat artista, care a recunoscut, de asemenea, că această întrebare a devenit și mai frecventă odată cu înaintarea în vârstă. ”Pe măsură ce anii au trecut, această întrebare a devenit și mai frecventă. Iar eu mi-am dorit să împărtășesc aceste secrete, aceste mici trucuri de frumusețe.”

Citește și: Accesoriul fără de care Jennifer Lopez nu iese din casă: „Îmi dă multă încredere în mine”

Care sunt secretele lui Jennifer Lopez de a se menține în formă, află mai jos:

Practică afirmații zilnice

Unul dintre cele mai inedite lucruri pe care nu le știi despre actriță este faptul că în fiecare zi își face timp pentru a rosti citate motivaționale: ”Sunt tânără la orice vârstă. Am trecut prin momente deliicate cu copiii mei, dar toți suntem bine.”, a mărturisit vedeta care a subliniat că este foarte important să-ți spui în minte lucruri pozitive, care te vor motiva.

Frumusețea pielii vine din interior

Jennifer Lopez își amintește că în tinerețe a auzit o replică care a marcat-o: ”Până la 25 de ani ai fața cu care ai venit pe lume, ulterior, o vei avea pe cea pe care o meriți.” Așadar, ca să ai o piele frumoasă, fermă, trebuie să ai grijă de ea, să o îngrijești.

Jennifer Lopez

Citește și: Jennifer Lopez, nervoasă după ce a fost făcut public un clip în care i-a cântat soțului la nuntă: "A fost furat și vândut pentru bani"

Uleiul de măsline, un aliat de nădejde

Deși ai putea să te îndoiești de asta, Jennifer Lopez mărturisește că a învățat de la mama ei că uleiul de măsline este o adevărată comoară pentru sănătate. ”L-am folosit ani de zile la rând, e bun pentru orice. Îl poți aplica pe piele, pe păr, iar efectele se vor vedea numaidecât.”, mai spune actrița.

Folosește cremă cu factor de protecție solară

Jennifer Lopez își amintește, de asemenea, că atunci când avea 20 de ani a ieșit cu un tip care mergea la deramtolog. La un moment dat, s-a dus și ea, iar acesta i-a recomandat un gel de curățare și o cremă cu factor de protecție solară: ”Dacă le vei folosi de acum, pielea ta va arăta mereu bine.”

Tot acolo, aceasta a auzit pentru prima dată despre Botox, însă n-a fost tentată să încerce: ”Mi-a spus că am un rid aici și că ar trebui să încerc Botox. Iar eu i-am zis: ”Pe bune? Am doar 23 de ani. Cred că o să zic pas pentru moment.” Dacă aș fi început atunci, cu siguranță fața mea ar fi arătat complet diferit.”, a mai mărturisit actrița care a declarat că încurajează oamenii de toate vârstele să folosească cremă cu factor de protecție solară.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez iubește și somnul

Totodată, Jennifer Lopez a explicat că somnul corect este secretul ei suprem când vine vorba de frumusețe: ”Noi nu prețuim somnul. Ne place să ne măcinăm în gânduri și să muncim din greu. Și, recunosc, nimeni nu se lasă prins în această capcană mai mult decât mine”, a împărtășit ea în cea mai recentă ediție a newsletterului On The JLo.

Citește și: Jennifer Lopez, nervoasă după ce a fost făcut public un clip în care i-a cântat soțului la nuntă: "A fost furat și vândut pentru bani"

Pe lângă somn, mai sunt și alte câteva trucuri care o ajută să se mențină pe drumul cel bun când vine vorba de frumusețe. ”Am descoperit că somnul este cel mai subestimat secret de frumusețe. Este unul dintre principiile de bază ale JLo Beauty și face parte din cei 5S de la care nu mă abat: SPF (protecție solară), seruri, suplimente, stil de viață sănătos și somn!", a adăugat actrița. „Să dormi șapte până la nouă ore în fiecare noapte este trucul care poate schimba semnificativ jocul.”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri