shutterstock_385824397
Frumusete

Bronz fără soare, solar ori autobronzant? Cum poți avea o piele cafenie cu minim de efort

O piele cafenie și bronzată este visul oricărei femei. Ce ai spune dacă ai putea să o obții în doar câteva minute și într-un mod extrem de sănătos? Iată soluția perfectă pentru tine!

Singurul unt natural care, după aplicare, lasă pielea mai închisă la culoare. După primele utilizări, îl vei îndrăgi: untul de bacuri.

Ce este untul de bacuri?

Acest unt este foarte popular în Brazilia și este obținut din semințele unui foarte apreciat fruct local. În pădurile tropicale este utilizat de localnici pentru mușcăturile de insecte, tratament pentru pielea crăpată, arsă, reumatism, cicatrici și artrită. 

Pe lângă efectul de autobronzant, acesta combate acneea și are efect anti-rid.

Cum se folosește?

Untul de bacuri se aplică după duș exact că o loțiune pentru corp. Având o consistență mai groasă, intră greu în piele, deci este nevoie să masezi bine. Folosește o cantitate mică pentru a permite acest lucru, după care poți aplica din nou untul dacă îți dorești o nuanță mai închisă.

După aplicare te poți îmbrăca, nu se va lua pe haine și îl vei putea îndepărta la duș. Dacă vrei să fii 100% sigură că nu vei avea parte de accidente neplăcute, verifică dacă substanța a intrat în corp cu un prosop alb. Când materialul nu se va păta, poți îmbrăca articolele vestimentare preferate.

Cum miroase untul de bacuri?

Mirosul este unul înțepător. Dacă acest lucru te deranjează, îl poți amesteca cu o loțiune de corp parfumată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?