zodii infidele
Horoscop

Cea mai infidelă zodie, dată în vileag de un site de dating. Care sunt nativii predispuși să înșele în 2021, potrivit astrologilor

Dacă te-ai întrebat vreodată care e cea mai infidelă zodie, un site de dating a făcut dezvăluiri "prețioase" analizând profilul userilor săi. Semnele zodiacale cel mai probabil să fie infidele au fost dezvăluite și este o veste proastă dacă intenționați întâlniți cu un nativ Balanță

Conform DailyMail, un site de aventuri extraconjugale (Ilicit Encounters) a analizat datele de la membrii lor căsătoriți și au descoperit că Balanțele sunt cele mai susceptibile de a avea o aventură, 16% dintre adulterii de pe site aparținând acestui semn zodiacal.

Gemenii cu două fețe îi ajung din urmă cu 14%, urmați de Capricorn pe locul trei cu 12%, în timp ce Scorpionul a fost cel mai fidel semn.

În timpul sondajului, femeile Balanță și Gemeni și-au împărtășit motivele pentru care s-au angajat în relații extraconjugale, incluzând „nevoia de mai mult sex” sau pur și simplu simțind că „varietatea este importantă în viață.”

„L-am înșelat mai întâi pe soțul meu cu un coleg de serviciu, la o petrecere de Crăciun în urmă cu cinci ani. A fost o  adrenalină  am acest mic secret murdar", a spus Michaela, o Balanță.

„Nu-l voi părăsi niciodată pe soțul meu, dar pur și simplu nu mă pot abține, sunt mult mai aventuroasă și am nevoie de mai mult sex decât el”.

Pe de altă parte, Cecilia, din zodia Gemeni, care folosește și ea site-ul, a explicat că nu crede în monogamie și că soțul ei este complet de acord cu ideea de a avea alti parteneri sexuali.

„Am simțit întotdeauna că relațiile monogame fac parte din trecut”, a spus ea. Eu și soțul meu ne întâlnim amândoi cu alte persoane, dar suntem relația principală a celuilalt."

De ce sunt unele zodii mai înclinate spre a înșela?

Jessica Leoni, expert în relații pentru Ilicit Encounters, a declarat pentru FEMAIL că Balanțele extrovertite sunt „fluturi sociali” care vor căuta rapid validarea în altă parte, în timp ce se crede că Gemenii se tem de angajament.

La pol opus sunt Scorpionii, semne „pasionale și persistente”, ceea ce înseamnă că sunt hotărâți să facă o relație să funcționeze, înșelând doar în ultimă instanță.

Cele mai infidele zodii

1. Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Nu este de mirare că Balanțele sunt cele mai infidele soților lor. Semnele aeriene se îndrăgostesc cu ușurință de oameni și este probabil să se implice într-o serie de aventuri.

"Dacă o Balanță este căsătorită cu cineva care nu este întotdeauna disponibil, este firesc că ar căuta validare și companie în altă parte", spune Jessica.

Citeşte şi: Cele mai norocoase zodii în 2021. Care sunt nativii care vor câștiga bani și care își vor găsi dragostea

2. Gemeni 21 mai - 20 iunie

Gemenii iubesc aventura și se plictisesc cu ușurință, ceea ce înseamnă că sunt mai puțin probabili fie fideli unei singure persoane. 

"Gemenii sunt renumiți pentru că au două personalități adesea contradictorii și, deși iubesc compania, se tem de angajament”.

3. Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

În timp ce Capricornii sunt cu capul pe umeri și au tendința de a lua cu atenție toate deciziile lor, aceștia se pot angaja în relații extraconjugale ca mijloc de ușurare a vieții lor cotidiene stresante.

„Deși sensibili, Capricornii sunt, de asemenea, foarte ambițioși și cunoscuți pentru că sunt muncitori, iar o aventură poate fi doar calmarea stresului provocat de agitația zilnică.”

4. Taur 20 aprilie - 20 mai

Taurii sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru flirt, împreună cu ambiția intensă pe care Jessica Leoni o prezice că i-ar putea determina se simță „îndreptățiți” la o altă relație.

„Un Taur poate considera că are dreptul la o aventură ca mijloc de satisfacere a unei nevoi, pentru orice ar putea lipsi de la partenerul său."

5. Rac 21 iunie - 22 iulie

Racul tinde să fie grijuliu într-o relație și să protejeze foarte mult partenerul, cu toate acestea, lipsa de sprijin în relație ar putea duce la căutarea confortului în altă parte.

„Racul în personalitate este foarte calm și afectuos. Însă poate fi în căutarea unei aventuri dacă se simte neacceptat sau subevaluat în relația principală."

Citeşte şi: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

6. Leu 23 iulie - 22 august

Leii sunt ambițioși și au nevoie de autoritate într-o relație, căutând parteneri care să îi poată sprijini și să-i ajute să-și atingă obiectivele.

Deși aceștia nu au obținut un scor mare în urma sondajului, Jessica prezice dacă aceștia ar înșela, "probabil că și-au planificat afacerea cu meticulozitate, astfel încât să nu fie prinși."

7. Fecioara 23 august - 22 septembrie

Fecioarele sunt parteneri romantici, susținători și loiali, le place să fie într-o relație, dar sunt, de asemenea, extrem de independenți și au nevoie doar de timp.

Ca perfecționista, Fecioara este probabil să înșele atunci când relația nu merge așa cum se așteptase.

8. Pești 19 februarie - 20 martie

Peștii sunt afectuoși și dedicați, cu toate acestea pot avea dificultăți atunci când partenerii lor nu le înțeleg emoțiile.

„Peștii nehotărâţi, în mod natural un pic timizi, sunt mai susceptibili de a înșela în mod spontan, și în mod normal nu ar fi primii care inițiază infidelitatea.

9. Berbec 21 martie - 19 aprilie

Aventuros și hotărât, Berbecului îi place să fie responsabil într-o relație și tinde să se îndrăgostească spontan. Deși este mai puțin probabil să trișeze, Berbecii vor deveni infideli atunci când simt că partenerii lor nu pot ține pasul cu nevoile lor fizice și emoționale.

10. Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Săgetătorii sunt independenți și foarte cinstiți și sunt deseori dornici să rezolve problemele imediat ce le întâmpină într-o relație. Este posibil ca acest semn să nu caute o aventură dacă sunt nefericiți, ci pur și simplu se va despărți de partenerul lor dacă relația nu ar funcționa.

11. Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Vărsătorii au nevoie de stimulare mentală de la partenerii lor și de multe ori apreciază faptul că sunt prieteni cu partenerul lor într-o relație pasională.

Este puțin probabil să înșele, Vărsătorul ar face tot posibilul să remedieze fisurile din relație.

Citeşte şi: Horoscopul anului 2021. Care sunt previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Scorpionul 23 octombrie - 21 noiembrie

Scorpionii sunt de obicei încăpățânati și hotărâti și ar prefera să încerce să facă o relație să funcționeze indiferent de problemă.

Sunt hotărâți să facă o căsnicie nefericită fericită, prin voință pură și încăpățânare, și ar înșela ca ultimă soluție absolută - sunt o alegere sigură pentru monogamie.”

Etichete: horoscop , zodii infidele

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri