Cum vor fi afectate zodiile de Surperlună/ Shutterstock
Horoscop

Cum vor fi afectate zodiile de Surperlună/ Shutterstock

Cea mai mare Lună Plină din 2022. Care vor fi cele mai afectate zodii de Surperlună

Superluna este cel mai spectaculos fenomen astronomic din luna iulie. Aceasta poate fi observată în toată splendoarea sa, miercuri pe 13 iulie 2022, atunci când luna va fi cel mai aproape de Pământ. Iată cum afectează cea mai mare lună plină zodiile. 

Luna Plină se întâmplă la fiecare 28 de zile, însă pe 13 iulie 2022, acest lucru va fi cu totul spectaculos. Pentru că Luna va fi aproape de Pământ, aceasta va părea mult mai mare și mai strălucitoare și va avea o culoare roșiatică.

Luna joacă un rol important în relația cu semnele zodiacale, astfel că acest fenomen astronomic va influența destul de mult comportamentul câtorva zodii. Pentru că în această perioadă Luna se află în Capricorn, aceasta zodie va fi cel mai mult afectată de apropierea acesteia de planeta noastră. 

Cele mai afectate zodii de Superlună

Berbec

Luna plină se află în casa a 10-a a imaginii pentru Berbeci, astfel că, astăzi aceștia au șanse mari să fie remarcați și să se facă cunoscuți în domeniile în care activează. Este momentul lor pentru a ieși la lumină și a se bucura de succes. Berbecii nu trebuie să scape printre degete această oportunitate oferită de Superlună. 

Citește și: Zodiile care mint cel mai mult. Acești nativi evită contactul vizual și folosesc tehnici de manipulare să obțină ce-și doresc

Rac

Luna Plină aduce schimbări majore pentru Raci. Având loc în cea de-a șaptea casă a parteneriatelor, Superluna atrage atenția asupra relațiilor și a modului cum funcționează acestea. Fie că este vorba despre o persoană iubită, un prieten sau un partener de afaceri, ea va oferi un impuls ca lucrurile să devină mai serioase. Dacă inima îți spune că ceva nu este în regulă, nu lăsa frica să te împiedice să ai conexiunea pe care o meriți.

Capricornul 

Capricornii sunt cei mai afectați de această Lună Plină. Lor li se va atrage atenția asupra identității și a modului în care se afirmă. Este timpul ca acești nativi să se cunoască mai bine pe ei și să renunțe la rolurile pe care le joacă în prezența altor persoane. Această zi este începutul unei călători impresionante de cunoaștere pe sine și de evoluție în plan spiritual. 

Citește și: Când vor avea zodiile noroc în luna iulie 2022. Cea mai norocoasă zi a lunii pentru fiecare semn zodiacal

Balanță

Luna Plină de pe 13 iulie 2022 are loc în casa a patra a familiei pentru Balanțe. Acest lucru îi forțează pe nativi să înfrunte realitatea a ceea ce se întâmplă în viața lor privată. Această Superlună poate fi cea care îți oferă impulsul de a te muta singur și, mai ales, acest fenomen astronomic te poate împinge să spui adevăruri pe care, până acum, le-ai ținut doar pentru tine. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri