CELE MAI GELOASE ZODII
Horoscop

Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Gelozia este un sentiment ciudat, specific naturii umane, care pune stăpânire pe tine atunci când te aștepți mai puțin.Deși fiecare persoană a experimentat la un moment dat un episod de gelozie, există cazuri în care gelozia se manifestă mai intens la unii indivizi, iar acest lucru are de-a face cu semnele zodiacale și planetele care le guvernează.  Dar care sunt cele mai geloase zodii?

Cele mai geloase zodii

  1. Scorpion -  pe locul 1 în top cele mai geloase zodii

Unele zodii caută independența într-o relație romantică și chiar apreciază spațiul personal, însă Scorpionul nu se numără printre ele.

Scorpionul este cunoscut că cel mai posesiv și gelos semn din zodiac, fiind o zodie care analizează totul în jurul său, într-un mod obsesiv. Atunci când se implică într-o relație romantică își arată cu greu vulnerabilitatea, însă când în sfârșit au curajul de a o face, devin nesiguri, lucru ce duce la gelozie.

De aceea, au nevoie că partenerii lor să le arate constant devotamentul și iubirea pentru a le câștiga și menține încrederea.

VEZI SI: Zodiile care atrag banii precum un magnet. Care sunt nativii care se îmbogățesc

  1. Fecioara

Persoanele în zodia Fecioară sunt guvernate  de Mercur, planeta gândirii și a comunicării, ceea ce le face să fie  critice nu doar față de ceilalți, ci și de ele însăși. Acest tip de analiză constantă poate duce la gelozie și la o gândire excesivă atunci când vine vorba de o relație romantică,  devenind  ușor paranoici cu privire la o infidelitate imaginată. De aceea, Fecioarele au nevoie, într-o relație, de cuvinte de afirmare și acte de dragoste.

VEZI SI: Mesaje de dragoste în funcție de zodie. Ce vrea audă partenerul tău în locul clasicului "te iubesc"

  1. Leul

Leul este semnul din zodiac cu cel mai mare ego, dorind mereu să se afle în centrul atenției și să primească iubirea absolută din partea partenerului sau. Deoarece atenția și laudele sunt atât de importante pentru Leu, este ușor pentru el să devină gelos și chiar crud, dacă simt că partenerul lor este distant sau oferă atenția altcuiva. Pentru a evita gelozia din partea Leului, partenerul va trebuie să îl copleșească cu dragoste pentru a nu se simți neglijați.

VEZI SI: Compatibilitate in cuplu. Partenerii care nu se cearta deloc fiindca au zodii foarte echilibrate

  1. Berbecul

Pasionați și schimbători, Berbecii pot deveni geloși cu ușurință, din cauza caracterului lor temperamental. Pot pune în scenă un adevărat spectacol dacă simt că relația romantică le este amenințată, însă acest lucru se întâmplă pentru că iubesc cu profunzime. Este adevărat că le place drama și reacționează impulsiv, însă le trece repede dacă îi asiguri că sunt singurii stăpâni ai inimii tale.

zodii relatii

VEZI SI: Ce ai fost intr-o viata anterioara in functie de zodie

  1. Racul

Racii pot fi la fel de geloși ca Scorpionii, însă nu o vor arăta imediat. Aceștia doresc siguranță în relație, deoarece sunt sensibili, blânzi și timizi și se tem de orice ar putea amenință această siguranță a căminului. De aceea, au nevoie de încurajare din partea partenerilor pentru a se putea deschide în întregime și a-și arată vulnerabilitatea.

 

 

 

Etichete: zodii , horoscop , zodiac , gelozie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri