shutterstock_1181431147
Horoscop

Care este tipul tau de inteligenta emotionala in functie de zodie

Astrele au o mare influenta asupra abilitatilor, caracterului si trasaturilor unice ale oamenilor. Vezi mai jos care sunt zodiile cu o inteligenta emotionala ridicata:

  • Berbec

Esti spontana, iubesti aventura si nu-ti pasa daca actiunile tale ii afecteaza in vreun fel pe cei din jurul tau. Chiar daca esti foarte vesela, iti este greu sa creezi o legatura emotionala cu ceilalti. Iubesti sa fii la conducere si nu ai nicio problema in a forta lucrurile pentru a fi ca tine. Din aceasta cauza, nivelul inteligentei tale emotionale este scazut.

  • Taur

Iei totul prea in serios si incerci sa le rezolvi altora problemele, in loc sa le dai solutia. Greseala ta este ca ai impresia ca orice lucru poate fi reparat. Esti incapatanata si te astepti ca toti sa faca asa cum spui tu, in caz contrar o iei ca pe o ofensa personala.

  • Gemeni

Iti este greu sa iti manevrezi emotiile. Esti indecisa cand vine vorba sa iei decizii personale, iar deseori alegi cu mintea, nu cu sufletul. Esti plina de teorii si idei care, din punct de vedere emotional, nu sunt in legatura cu problema in sine. Fiindca esti o buna ascultatoare si pui in practica sfaturile pe care le primesti, te clasezi mai sus pe scala inteligentei emotionale.

  • Rac

Considerat foarte timid si nesigur, un Rac se claseaza cel mai sus pe scara inteligentei emotionale. Esti loiala, empatica si iti place sa asociezi muzica, arta si alte forme de arta pentru a te conecta cu oamenii la nivel emotional.

  • Leu

Desi Leul este considerat a fi un lider inascut, tinzi sa devii prea implicata in proiectele pe care ar trebui sa le conduci. Ai tendinta de a surpraestima sentimentele celorlalti. Nu iti place sa te concentrezi pe slabiciunile sau punctele tale forte si urasti cand cineva le scoate in evidenta. Iubesti sa fii in centrul atentiei, iar asta nu este intotdeauna pe placul celor din jurul tau. Pe scurt, te afli la un nivel scazut pe scala inteligentei emotionale.

  • Fecioara

Analizezi prea mult lucrurile si preferi sa le distrugi decat sa gasesti solutii pentru ele. Din aceasta cauza iti este greu sa creezi o legatura emotionala cu respectiva chestiune. Cu toate acestea, te afli printre semnele care au o inteligenta emotionala dezvoltata, fiind in stransa legatura cu propriile emotii.

  • Balanta

Esti mediatoarea zodiacului: iti doresti ca toti sa se inteleaga. Esti foarte calculata, fiindca te temi sa nu ofensezi pe nimeni. Urasti confruntarile, asa ca probabil vei lasa lucrurile sa te impinga inapoi.

  • Scorpion

Celorlalti le este greu sa se apropie de tine pentru ca iti ascunzi bine sentimentele. Stai departe de vulnerabilitate, asa ca nimic nu poate fi folosit impotriva ta. La fel ca Racul, un Scorpion este profund introspectiv. Asta ii claseaza sus pe scala inteligentei emotionale.

  • Sagetator

Esti plina de energie, asa ca este greu sa fii tinuta intr-un singur loc. Ai talentul de a face lucrurile singura, astfel incat inteligenta ta emotionala este foarte scazuta. Tinzi sa iti ignori propriile sentimente si cu greu reusesti sa sudezi o relatie. Nu ai timp pentru trairile alora pentru ca iti mananca timpul si energia.

  • Capricorn

Se spune ca nu trebuie sa cauti sprijin de la un Capricorn, pentru ca nu il vei gasi. Asta pentru ca nu ai rabdare sa-ti arati sentimentele si emotiile. Nepasatoare si rece, vei oferi solutii practice la problemele altora.

  • Varsator

Te enervezi cand esti pusa in situatia de a te confrunta cu propriile emotii, asa ca preferi orice altceva decat sa vorbesti despre sentimente. Nu iti doresti sa fii deschisa si crezi ca daca iti arati emotiile esti vazuta ca un om slab. Reusesti cu greutate sa treci peste o problema daca nu ii cauti o rezolvare rationala.

  • Pesti

Esti in ton nu doar cu emotiile tale, ci si cu ale altora. Ai un nivel ridicat de empatie si simpatie, ceea ce te face agreabila. Nu e tocmai placuta despartirea de un Peste, desi acestia au tendinta de a simti raul celeilalte persoabe mai profund decat oricine altcineva.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri