shutterstock_1411266671
Horoscop

Luna noiembrie, luna suferinței în dragoste pentru aceste zodii. Cine sunt nativii care riscă să fie părăsiți

Luna noiembrie aduce provocări intense pentru unele zodii, însă altele nu vor avea norocul de partea lor. Fie că se vor confrunta cu probleme financiare, fie că vor fi lovite de ghinion în dragoste, unele zodii vor suferi teribil.

Care sunt zodiile care vor fi urmărite de ghinion în luna noiembrie, află mai jos:

Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemeni au investit energie și sentimente într-o relație pe termen lung, însă luna noiembrie le va aduce probleme mari. O persoană apărută în viața lor va aduce multe episoade de gelozie, motiv pentru care certurile cu partenerul de cuplu vor fi la ordinea zilei.

Citește și: Cele mai ghinioniste zodii în toamna anului 2020. Unii nativi își pierd jobul, alții suferă cumplit în dragoste

Săgetător

Nativii Săgetător simt nevoia să petreacă mai mult timp singuri, însă această dorință se va întoarce împotriva lor, întrucât partenerul de cuplu le va reproșa acest lucru. Mai mult de atât, în urma discuțiilor tensionate ați putea ajunge la decizia de a vă despărți pentru o perioadă, însă nu trebuie să disperi, nu va fi un capăt de lume. Schimbările drastice vor avea efecte pozitive pe termen lung.

Pești

Luna noiembrie va aduce discuții în contradictoriu pentru nativii Pești. Ba mai mult, ei vor fi acuzați că aleg să se dedice carierei, motiv pentru care vor suferi teribil. Dacă nu vor fi dispuși să facă schimbări, ei pot fi părăsiți, motiv pentru care ar trebui să fii foarte atentă la nevoile partenerului tău.

Credit foto: Shutterstock 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri