Horoscop noiembrie 2022/ Shutterstock
Horoscop

Horoscop noiembrie 2022/ Shutterstock

Horoscop noiembrie 2022. Luna aceasta zodiile își schimbă planurile și își fac ordine în viață

Chiar dacă nu suntem încă la final de an, fenomenele astronomice care au loc în ultimele luni ale anului 2022 reprezintă încheierea și procesarea tuturor evenimentelor de anul acesta. Astfel, zodiile vor începe să se vindece în luna noiembrie, pregătind cu tact începutul noului an. 

Jupiter, planeta înțelepciunii și a sintezei, revine în Pești până pe 20 decembrie. Odată cu Jupiter, suntem oficial într-un nou ciclu de 12 ani, o epocă a eroilor și a artiștilor care aduc ceva nou acestei omenirii, iar Berbecii se bucură din plin de aceste oportunități. De asemenea, și Peștii vor învăța ceva nou, odată cu apariția lui Jupiter în viața lor. Aceștia vor îmbrățisa toate experiențele pe care le-au acumulat în ultimul timp și vor face o curățenie generală în viața lor, potrivit nylon.com

Iată care sunt predicțiile din luna noiembrie pentru fiecare semn zodiacal!

Berbec

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Berbecii trebuie să se regleze și să se reorienteze luna aceasta. Urmează o perioadă de recunoaștere pentru a fi pregătiți să lupte cu toate armele în noul an. În prima parte a lunii noiembrie, Berbecii analizează orice mișcare, își fac planuri și rezolvă din problemele care le-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Iar în a doua parte a lunii, nativii se întorc în forță și încep să-și pună în aplicare planurile pentru care au muncit atât de mult. Luna noiembrie aduce pentru Berbeci noi dorințe, idealuri și proiecte. 

Citește și: Cele mai geloase zodii: Scorpionul, cel mai posesiv și gelos semn din zodiac

Taur

Eclipsa din 8 noiembrie din Taur îi va influența pe nativi. Acești vor analiza ce se întâmplă în viața lor în aceste momente și se vor gândi cine sunt oamenii pe care trebuie să-i mai păstreze și pe care trebuie să-i scoată din viața lor. În luna noiembrie, Taurii vor arăta cu adevărat cine sunt, pentru ce luptă și vor scoate, puțin câte puțin, armele lor cele mai letale. Schimbările din această perioadă sunt critice și de durată, iar Taurii nu trebuie să dea înapoi nicio clipă.

Gemeni

Gemenii încep deja pregătirea fizică pentru a avansa într-un nou ciclu creativ în 2023. Gemenii au nevoie luna aceasta de o retrospectivă a emoțiilor. Nativi trebuie să-și integreze în viața un instrument de sobrietate emoționantă pentru a răzbate provocările care vor veni. Stați fără grijă însă, pentru că, în a doua parte a lunii, Gemenii se vor liniști pe toate planurile și vor pleca într-o vacanță. 

Rac

Luna noiembrie este perioada potrivită pentru Raci. Aceștia vor primi șansa să-și ia o pauză binemeritată, în care să-și traseze cursul așa cum vor. Racul va fi foarte răbdător în această perioadă și va reuși să-și îndeplinească obiectivele. Motivația și determinarea vor fi mari luna aceasta, așa că nu trebuie să le fie teamă să se apuce de ceva ce amână de foarte mult timp.

Leu

În noiembrie, Leii vor avea nevoie de multă relaxare. Nativii vor avea o stare de spirit deprimantă. Vor obosi și vor simți că se închid față de ceilalți. În același timp, ar trebui să se protejeze în această perioadă sumbră și să se îmbrace călduros, astfel încât să nu fie afectați de o boală, la care vor fi mai predispuși în noiembrie. 

Citește și: Cele mai compatibile zodii. Nativii care au șanse să formeze un cuplu perfect

Fecioară

Luna noiembrie trezește în Fecioară capacitatea de a comunica. Nativii din zodia Fecioară vor deveni centrul atenției în compania prietenilor lor. Toți prietenii acestora vor fi bucuroși să le asculte opiniile și poveștile și vor câștiga simpatie de la mulți oameni. În această perioadă, vor fi foarte sinceri, ceea ce este un beneficiu și, în plus, vor putea găsi o modalitate de a-și exprima opinia fără să jignească pe nimeni. 

Balanță

Balanțele vor avea simțul dreptății și capacitatea de a influența mediul înconjurător luna aceasta. Se vor afla în situații care trebuie gestionate cu mintea limpede și rațional, ceea ce va fi floare la ureche pentru nativi. În ceea ce privește viața sentimentală, în această perioadă, Balanțele vor fi complet sincere cu partenerul lor, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra relației. Balanțele trebuie să aibă grijă doar la formulare, pentru a nu îi răni inconștient pe cei din jur.

Scorpion

Luna noiembrie va scoate la iveală latura intelectuală a Scorpionilor, iar aceștia vor tânji după cunoaștere. Nu trebuie să se aștepte la nimic din partea lor în ceea ce privește activitățile fizice în această lună, însă, ar putea avea ceva succes în domeniul retoricii. De asemenea, memoria lor va fi foarte bună, așa că pot studia ceva destul de provocator, deoarece acum este o perioadă în care au capacitatea de a asimila foarte multe informații. 

Citește și: Zodiile care mint cel mai mult. Acești nativi evită contactul vizual și folosesc tehnici de manipulare să obțină ce-și doresc

Săgetător

Săgetătorii ar putea simți luna aceasta o oarecare oboseală, poate chiar o puternică durere de cap. Acest lucru ar putea să le afecteze atât starea de spirit, cât și starea psihică. Aceștia au cea mai mare nevoie de înțelegere luna aceasta. De asemenea, va trebui să să odihnească, să nu se forțeze să facă ceva ce nu simt să facă în această lună și să-și acorde timp de odihnă.

Capricorn

Capricornii vor fi plini de fericire în luna noiembrie. Mintea lor va fi foarte creativă, așa că vor simți nevoia de a experimenta în multe aspecte ale vieții lor. Pot folosi această energie creativă și să își picteze pereții sau să-și redecoreze casa, lucruri pe care plănuiesc să le facă de ceva vreme. Această lună le va aduce multă energie pe care o pot folosi pentru a face sport.

Vărsător

În noiembrie, Vărsătorii nu își vor opri nici o clipă procesul de gândire. Vor începe să se gândească la viața lor, dar vor intra într-o bulă de gândire excesivă și le va fi greu să iasă de acolo. De asemenea, comunicarea cu prietenii i-ar putea ajuta, dar nu trebuie să se concentreze prea mult asupra problemelor lor, ci mai degrabă asupra faptului că au în jurul tău oameni extraordinari.

Citește și: Horoscopul anului 2022. Previziunile în materie de dragoste, carieră și bani pentru fiecare zodie

Pești

Peștii se pot relaxa în noiembrie pentru că nimic nu îi va deranja în această lună și se vor putea bucura din plin de viață. În această perioadă, cel mai bine ar fi să se concentreze asupra persoanelor apropiate. Datorită empatiei și bunăvoinței lor, aceștia vor putea ajuta pe oricine va avea nevoie, iar acest lucru le va încălzi inima. Un zâmbet pe fețele rudelor lor va fi esențial pentru Pești în această lună.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?