shutterstock_465088553
Timp Liber

Mesaje de la multi ani. Urari frumoase pentru cei dragi

Fiecare dintre noi isi doreste ca intr-o zi atat de importanta sa se bucure de atentia tuturor. Iata o colectie cu urari si mesaje de la multi ani potrivite pentru ziua de nastere sau onomastice:

Mesaje de la multi ani. Urari frumoase pentru cei dragi

"Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!"

"Ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi si tot asa! La multi ani!"

"O zi speciala, o persoana speciala si o sarbatoare speciala. Visele si dorintele tale sa devina realitate in acest an. La multi ani!"

"Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trista si intotdeauna fericita. La multi ani!"

"Visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu. La multi ani!"

"Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani, draga mea!"

"Iti doresc sa stii ce cauti in viata, sa-ti dai seama cand ai gasit ce ai nevoie si sa ai norocul de a pastra ceea ce te face fericita. La multi ani!"

"Determinata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani, draga mea!"

“Milioane de urari, mii de culori, sute de dorinte, kilograme de tort si multe zambete! Asta iti doresc de ziua ta! La multi ani, cu drag!"

"Astazi e ziua ta si numai a ta. Astazi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, caci se vor realiza, sa crezi in sperantele tale, caci se vor implini. La multi ani!”

"La multi ani! Chiar daca programul ma tine departe de tine pret de cateva ore, iti doresc ca astazi sa primesti toata atentia pe care o meriti si o multime de cadouri. Sa zambesti mult si sa iti amintesti ca oamenii devin mai frumosi si mai sexy de la an la an."

  • Citeste si:

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri