shutterstock_1081163393
Horoscop

Trei zodii lovite de ghinion în luna octombrie. Cine sunt nativii care riscă să rămână singuri

Luna octombrie aduce probleme pentru unele zodii, care fie vor suferi din dragoste, fie vor avea probleme în plan profesional. De cealaltă parte, norocoșii horoscului sunt Berbecii, care vor înregistra câștiguri financiare substanțiale.

Care sunt zodiile lovite de ghinion în luna octombrie, află mai jos:

Vărsător

Nativii din această zodie ar putea să aibă parte de tensiuni în relația de cuplu. Diferențele de opinii își vor spune cuvântul în următoarea perioadă, motiv pentru care ar fi bine să evitați discuțiile tensionate. Aceștia nu stau bine nici în plan financiar, întrucât nu vor câștiga prea mulți bani.

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță au probleme de comunicare și chiar în relațiile amoroase. Acestea nu vor fi înțelese de cei din jur, fapt pentru care riscă să se trezească singure.

Rac

Nativii din zodia Rac se vor confrunta cu probleme în această lună, întrucât toamna nu este perioada lor propice, fapt pentru care nu vor avea chef să se implice în nimic. De asemenea, acești nativi riscă să se confrunte cu probleme în plan financiar.

De cealaltă parte, norocoșii din horoscop sunt Berbecii. Aceștia vor câștiga bani din mai multe surse, și anume, salariu, investiții și jocuri de noroc, întrucât se bazează pe intuiție și, în plus, nu vei da greș.

Credit foto: Shutterstock 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri