irina shayk
Moda

Irina Shayk, la Met Gala 2024 / Foto: Profimedia

Irina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

Irina Shayk a atras încă o dată privirile trecătorilor și ale fotografilor, după ce a apărut pe stradă în cei mai scurți pantaloni din garderobă. Șic și curajoasă în vestimentație, mama fiicei lui Bradley Cooper face parada modei de fiecare dată când iese din casă. De data aceasta a făcut-o pentru a-și plimba câinele.

Citește și: Irina Shayk, ședință foto în costum de baie, la marginea unui lac. Fotograful a fost chiar fiica ei în vârstă de șapte ani

Irina Shayk și-a luat o cafea și și-a plimbat câinele relaxată pe străzile din metropola americană. Nederanjată de privirile celor din jur și nici de paparazzi, rusoaica de 38 de ani și-a văzut de plan. Îmbrăcată în cei mai scurți pantaloni din garderobă, pe care i-a asortat cu o cămașă de blugi, o jachetă care i-a și depășit în lungime, dar și cu cizme până la genunchi, bruneta a fost ca la o prezentare de modă.

Irina Shayk
Irina Shayk, la plimbare cu câinele prin New York / Foto: Profimedia

Și-a lăsat picioarele impecabile și parcă interminabile la vedere, la plimbarea de dimineață, de până în ora 9. Cu Irina nu a fost și fetița ei de 7 ani, Lea de Seine, cu care fusese cu câteva zile în urmă într-o scurtă escapadă de weekend, la lac. Lea își împarte timpul între mamă și tatăl ei celebru, Bradley Cooper.

Irina a născut-o pe Lea în 2017, în timpul relației sale de patru ani cu actorul. Cei doi s-au despărțit în 2019 și au convenit pe cale amiabilă un acord de custodie comună a fetiței lor. Astăzi, Irina și Bradley au o relație grozavă și își cresc fiica în New York.

În ultima perioadă, Bradley s-a afișat cu supermodelul Gigi Hadid. Sunt voci care susțin că a fost chiar Irina cea care le-a făcut cunoștință.

Citește și: Irina Shayk a pozat topless pe stânci pentru o ședință foto inedită. Modelul, în vacanță împreună cu Bradley Cooper

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri