sfaturi pentru o tinuta stilysh
Moda

Nimic nu arata mai modern si stylish decat imbinarea unei tinute formale cu un accesoriu casual pentru un ansamblu unic si cochet. Iata cateva moduri usoare si pratice prin care iti transforma o tinuta banala in una de impact:

Secretele unei tinute stylish si feminine, valabile pentru fiecare sezon

Nimic nu arata mai modern si stylish decat imbinarea unei tinute formale cu un accesoriu casual pentru un ansamblu unic si cochet. Iata cateva moduri usoare si pratice prin care poti transforma o tinuta banala intr-una de impact:

  • Achizitioneaza marimile potrivite

Este important ca hainele sa iti vina asa cum trebuie pentru a obtine o tinuta stylish. Alege haine care sa iti puna in evidenta atuurile fizice.

  • Poarta cat mai multe accesorii
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Investeste in accesorii si completeaza-ti zilnic tinuta cu ajutorul lor. Fie ca vorbim de bijuterii, ceasuri sau mici detalii cochete, toate vor oferi un plus de eleganta aspectului tau.

  • Opteaza pentru o tinuta monocroma

Vrei sa ai o aparitie memorabila? Alege o tinuta dintr-o singura culoare: o rochie, un costum masculin combinat cu un top din satin sau un look casual, in culorile care se poarta anul acesta: roz pudrat, burgundy, lila.

  • Nu renunta la esarfa

Esarfa nu ar trebui sa iti lipseasca din garderoba. Opteaza pentru un model interesant, pe care sa il porti cu o bluza simpla.

  • Imbraca sacouri masculine

Sacoul masculin, cu nasturi aurii sau alte detalii interesante, aduce intotdeauna un plus de eleganta unei tinute.

  • Nu uita de curea

Nu subestima puterea unei curele. Iti poate schimba complet tinuta, fie ca alegi sa o porti pur si simplu la pantaloni, cu o rochie sau cu un sacou oversized.

  • Asorteaza-ti piesele vestimentare

O pereche de jeans, combinata cu un pulover in aceeasi nuanta ca jacheta, iti va scoate din anonimat tinuta.

Etichete: accesorii , tinute , haine , stylish

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri