Tendințe de modă 2023/ Shutterstock
Moda

Tendințe de modă 2023/ Shutterstock

Tendințe de modă 2023. Ce piese vestimentare trebuie să ai neapărat în garderobă anul acesta

Industria modei se mișcă cu o viteză colosală. În fiecare sezon apar noi piese vestimentare care dau startul unor noi tendințe. La fel ca în fiecare an, există totuși câteva ținute statement care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. 

Iată care sunt tendințele de modă în anul 2023:

Mocasini

Mocasinii vor rămâne o tendință puternică și anul acesta, după ce în 2022 au făcut furori printre pasionații de modă. Aceste încălțări pot fi purtate la ținute casual sau chiar elegante. Ashley Full, cofondator și stilist la AMOUR781, a declarat că mocasinii vor rămâne populari, mai ales primăvara.

„Mocasinii care au fost favoriții lui „It Girls” toamna trecută vor continua să fie, de asemenea, o tendință și în primăvara aceasta”, a spus ea pentru Insider. „Aceștia se vor potrivi perfect cu fustele mini de tenis pe care toată lumea le-a adăugat în garderobă în 2022.”

Tendințe de modă 2023 - Mocasini/ Shutterstock
Tendințe de modă 2023 - Mocasini/ Shutterstock

Citește și: Ce spune numerologia despre 2023. La ce să ne așteptăm de la anul asociat cu progresul și posibilitățile nesfârșite

Nuanțele de verde

Nuanțele de verde sunt în mare trend anul acesta. Ashley Full spune că se așteaptă să vadă mult verde în 2023, în principal nuanțe care dau spre ferigă sau mușchi. „Această culoare ar putea reprezenta o provocare pentru unii, dar poate fi ușor de purtat în printuri sau pe accesorii”. 

Tendințe de modă 2023 - Nuanțe de verde/ Shutterstock
Tendințe de modă 2023 - Nuanțe de verde/ Shutterstock

Rozul de Barbie

O altă culoare care va face furori anul acesta este rozul de Barbie. Nuanțele de roz pot fi acel plus pe care îl poți adăuga într-o ținută și care te va face să ieși cu siguranță în evidență. Popularitatea acestei culori are legătură și cu noul film „Barbie” care va fi lansat în luna iulie a acestui an. 

Tendințe de modă 2023 - Roz/ Shutterstock
Tendințe de modă 2023 - Roz/ Shutterstock

Detaliile transparente

Detaliile transparente vor fi la mare căutare anul acesta, potrivit declarațiilor făcute de Ashley. Această modă există deja pe piață de ceva vreme, însă anul acesta se întoarce în forță. Cei mai puțini îndrăzneți pot urma această tendință având în garderoba lor o poșetă complet transparentă. De asemenea, nici pantofii nu sunt de evitat. 

Tendințe de modă 2023 - Detalii transparente/ Shutterstock
Tendințe de modă 2023 - Detalii transparente/ Shutterstock

Citește și: Unde ar trebui să mergi în vacanță în funcție de zodie. Te vei simți ca acasă în aceste locuri

Sacourile 

Sacourile continuă să fie la modă și în 2023. Aceste piese vestimentare rămân o tendință populară anul acesta, fiind purtate în combinații atât simple, cât și extravagante. Trebuie neapărat să ai în garderoba ta măcar un sacou negru sau alb și, de ce nu, unul de o culoare mai provocatoare. 

Tendințe de modă 2023 - Sacou/ Shutterstock
Tendințe de modă 2023 - Sacou/ Shutterstock

„Înainte erau purtate doar la birou, însă în ultimul timp au depășit sala de conferințe și au ajuns să fie un factor important în lumea modei”, a declarat stilista. 

Etichete: tinute , haine , fashion , tendinte moda , 2023

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri