Ținute premiile Oscar 2023/ Profimedia
Moda

Ținute premiile Oscar 2023/ Profimedia

Ținute premiile Oscar 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cea mai așteptată gală din acest an

Gala premiilor Oscar din acest an a dus în prim-plan cele mai spectaculoase apariții ale vedetelor. Fanii au așteptat cu nerăbdare să afle cine ia Oscarul pentru cel mai bun film, cine este cea mai bună actriță și care e cel mai bun actor în rol principal, dar și să vadă ținutele actorilor și artiștilor prezenți la eveniment.

Anul acesta, covorul roșu a fost înlocuit cu unul în culoarea șampaniei, intrarea vedetelor a fost acoperită de un cort întunecat care a conferit aspectul unui farmec nocturn. La gala care a avut loc duminică la Dolby Theatre din Los Angeles, vedetele s-au întrecut în aparițiile lor, purtând rochii și costume inedite care au cucerit publicul.

Lady Gaga

Nominalizată la categoria cel mai bun cântec original, Lady Gaga a făcut furori într-o rochie Versace neagră, cu talie joasă. Vedeta a purtat un set de bijuterii asortate, iar machiajul sobru și coafura elegantă au completat look-ul perfect.

Lady Gaga/ Profimedia
Lady Gaga/ Profimedia

Citește și: Ținutele vedetelor la premiile Grammy 2023. Topul artiștilor care au strălucit pe covorul roșu

Rihanna

Înainte de încânta publicul cu vocea ei, nominalizata pentru cel mai bun cântec original și-a etalat burtica de gravidă într-o rochie personalizată din piele, semnată de Alaïa, în culoarea ciocolatei, acoperită cu un body asortat.

Rihanna/ Profimedia
Rihanna/ Profimedia

Cara Delevingne

La câteva zile după ce a vorbit despre problemele ei cu dependența de substanțe, într-un interviu inedit pentru Vogue, supermodelul a arătat fantastic într-o rochie roșie Elie Saab Haute Couture, demnă de Old Hollywood, acoperită cu o fundă mare și accesorizată cu bijuterii Bulgari.

Cara Delevingne/ Profimedia
Cara Delevingne/ Profimedia

Michelle Yeoh

Actrița din „Everything Everywhere All Once” a arătat absolut angelic într-o rochie albă semnată Dior Haute Couture, cu valuri de pene. Vedeta și-a completat look-ul cu accesorii cu diamante, purtând un ceas elegant, o pereche de cercei strălucitori și un colier, care a fost atașat la coafura elegantă.

Michelle Yeoh/ Profimedia
Michelle Yeoh/ Profimedia

Hong Chau

Hong Chau a arătat minunat într-o rochie Prada din satin roz, cu guler, având o trenă lungă, acoperită cu franjuri negre și paiete.

Hong Chau/ Profimedia
Hong Chau/ Profimedia

Malala Yousafzai

Laureata Premiului Nobel pentru Pace și producătorul executiv „Stranger at the Gate” a strălucit într-o rochie Ralph Lauren cu paiete argintii, accesorizată cu diamante de la Fred Leighton și Santi Jewels.

Malala Yousafzai/ Profimedia
Malala Yousafzai/ Profimedia

Michelle Williams

Actrița a fost eterică ca întotdeauna într-o rochie Chanel Haute Couture cu capă transparentă, împodobită cu paiete și perle argintii și albe. Aceasta a purtat un choker Tiffany & Co incrustat cu diamante, iar brățara și inelul au intensificat și mai mult factorul de strălucire.

Michelle Williams/ Profimedia
Michelle Williams/ Profimedia

Citește și: Globurile de Aur 2023. Cum au strălucit starurile de la Hollywood. Ținutele impresionante care au atras toate privirile

Mindy Kaling

Artista a arătat uimitor într-o rochie Vera Wang, cu un corset cu decupaje transparente și mâneci detașate avangardiste.

95th AnnuMindy Kaling/ Profimediaal Academy Awards - Arrivals
Mindy Kaling/ Profimedia

Angela Bassett

Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, de un mov intens, actrița din „Black Panther: Wakanda Forever” a atras toate privirile la premiile Oscar de anul acesta. Colierul Serpenti cu diamante de la Bulgari, pantofii Sarah Flint geanta violet asortată, creată de Judith Leiber, i-au completat look-ul vedetei.

Stephanie Hsu/ Profimedia
Stephanie Hsu/ Profimedia

Stephanie Hsu

Nominalizată pentru rolul său din „Everything Everywhere All Once”, actrița a luminat covorul premiilor Oscar într-o rochie roz Valentino Haute Couture, fără bretele, accesorizată cu safire și diamante Cartier.

Angela Bassett/ Profimedia
Angela Bassett/ Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri