Celebrity Selfies
Parenting

Ireland Baldwin. Profimedia

Ireland Baldwin: „Sarcina mea e dificilă, iar faptul că am idioți în familie nu ajută”

Ireland Baldwin „și-a dorit întotdeauna un copil cu persoana potrivită”, este fericită ca va deveni mamă, dar sarcina ei este una foarte grea, după cum a mărturisit chiar modelul american, într-o postare pe Instagram.

Ireland așteaptă primul său copil cu muzicianul RAC (André Allen Anjos).

Tânăra de 27 de ani a notat:

„Am crescut cu o percepție dură despre cum arăta dragostea cu adevărat”. „Întotdeauna mi-am dorit să am un copil cu cineva care să ne trateze corect și să ne iubească necondiționat.”

În lungul text pe care l-a publicat pe rețeaua de socializare, Baldwin a indicat că se simte „singură”. Ea și-a lăudat partenerul de viață și a spus că fără el, „mi-aș fi pierdut mințile”. Dar și-a exprimat nevoia de și mai mult sprijin.

„Este greu să nu fii cu adevărat aproape de familie, de exemplu, pentru că ei trăiesc departe sau pentru că sunt niște idioți cu care nu vreau să am nimic de-a face”, a scris Ireland. „Este greu să-i vezi pe alții trecând prin asta, având părinții aproape.”

Ireland a avut o viață de familie dificilă. Părinții ei s-au despărțit în 2001 și au dus o luptă aprinsă de patru ani pentru custodia ei. Bătălia din tribunale a devenit extrem de urâtă în 2007, când în presă a apărut un mesaj vocal furios pe care Alec Baldwin i l-a lăsat fiicei sale de 11 ani. Actorul o numea „un porcușor nepoliticos, necugetat”.

Kim Besinger declara apoi pentru The Edit în 2016 că divorțul este „greu pentru un copil, indiferent cum s-ar întâmpla.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Basinger a spus că din cauza despărțirii sale „publice și urâte” și-a crescut fiica într-un mod „neconvențional”.

„Am vrut doar să fie liberă”, a declarat Basinger atunci. „Dacă voia să-și ia prietenii și să scrie pe pereți cu stiloul, era ok. Mi-am dorit ca ea să aibă copilăria plină de dragoste, lumină și animale.”

În încheierea postării sale, Ireland a explicat că se află într-o fază diferită a vieții ei și a ales să facă aceste mărturisiri pentru ca și alte viitoare mame care trec prin situații similare să știe că nu sunt singure.

„Tot ce se întâmplă acum cu sarcina merită, dar e bine să recunoști cât de greu și înfricoșător poate fi”, a scris ea. „Nu eşti singură”.

Ireland și iubitul ei locuiesc și dețin o afacere în Gearhart, Oregon.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?