O tânără a fost îngrozită de gestul făcut de soacra ei/ Shutterstock
Relatii

O tânără a fost îngrozită de gestul făcut de soacra ei/ Shutterstock

O tânără a fost îngrozită de gestul făcut de soacra ei. Ce a lăsat aceasta în sertarul de lenjerie intimă al logodnicului ei

O tânără a povestit în mediul online gestul bizar pe care l-a făcut soacra sa în apropierea zilei nunții. Aceasta a relatat pe Reddit că mama logodnicului ei a lăsat un obiect ciudat în sertarul de lenjerie intimă al viitorului ei soț, ridicând mari semne de întrebare și provocând tensiuni.

Tânăra a descris cum soacra sa a început să facă cereri inacceptabile și să depășească limitele în mod repetat. Unul dintre cele mai tulburătoare gesturi a fost rezervarea camerei de lângă suita lor de nuntă, pentru a fi cât mai aproape de cuplu în noaptea nunții.

„Am fost șocată când coordonatorul locației mi-a spus că a rezervat camera alăturată, după ce am vorbit cu ea la telefon timp de 40 de minute – știind clar ce cameră este”, a povestit tânăra. Deși a reușit să schimbe camera în care urma să stea soacra ei, problemele nu s-au oprit aici.

Citește și: Cum a încercat o soacră să-i distrugă nunta unei tinere. Povestea e virală: „S-a opus evenimentului din prima zi!”

Tânăra a mai relatat că soacra sa a insistat să fie invitați mai mulți prieteni de-ai ei la nuntă, deși deja 43 din cei 100 de invitați erau din partea acesteia. Cu câteva ore înainte de începerea petrecerii, soacra a izbucnit în plâns pentru că viitoarea mireasă a fost de acord să-și ia propria mamă de la aeroport, temându-se că acest lucru le va afecta timpul petrecut împreună.

„Mama mea nu călătorește des singură, așa că am vrut să o iau și să o las la aeroport pentru a petrece puțin timp împreună înainte de weekendul aglomerat”, a explicat tânăra.

Cel mai tulburător moment a fost atunci când tânăra a găsit o poză cu bunicii decedați ai logodnicului său bine plasată în sertarul de lenjerie intimă al acestuia. „Am trimis o fotografie într-un chat de grup soacrei și logodnicului meu și ea mi-a confirmat că a pus-o acolo după ce a căzut din poșetă”, a spus tânăra. „Nu numai că a fost un gest bizară, dar a căutat în mod clar prin lucrurile noastre personale și ne-a încălcat spațiul personal.”

Citește și: Răsturnare de situație la o nuntă din China. Soacra a aflat că mireasa e de fapt fiica ei dispărută în urmă cu 20 de ani

Reacțiile de pe Reddit au variat, unii îndemnând-o pe tânără să limiteze contactul cu soacra sa, în timp ce alții i-au criticat viitorul soț pentru lipsa de acțiune. „Nimic din ce se întâmplă nu e în regulă. Ai dreptate în stabilirea limitelor, dar cred că partenerul tău trebuie să aibă o conversație serioasă cu mama lui. Ce se va întâmpla când vei avea copii și ea vrea să fie al treilea părinte?”, a spus un utilizator.

Altul a adăugat: „Dumnezeule...este o problemă mult mai mare decât ți-ai putea da seama. Probabil că nu își va schimba niciodată acest comportament. Aceasta va fi viața ta... pentru totdeauna. Nu vei avea limite. Vei continua să fii hărțuită.”

Etichete: relatii , familie , mireasa , sot , soacra

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri