acnee vulgara
Sanatate

Cei mai frecventi afectati de acneea vulgara sunt adolescenti. Studiile arata ca mai bine de 85% dintre acestia se confrunta cu aceasta afectiune. Daca dupa varsta de 20 de ani, boala se va ameliora, unele persoane, mai ales femeile, pot avea acnee pana la 50 de ani.

Cele mai vandute produse pentru acnee care sunt recomandate de consumatori

Tratarea acneei este un proces continuu care necesita timp, consecventa si o multime de experimente. Desi pielea este diferita de la o persoana la alta, exista produse care au rezultate uimitoare asupra tenului mai multor oameni.

Este cazul si urmatoarelor produse de curatere - masti, creme, geluri - care si-au castigat locul in lista celor mai vandute produse, fiindca sunt eficiente.

Acestea au mii de recenzii verificate care prezinta povesti de succes, potrivit Business Insider:

Aztec Secret Indian Healing Clay - 4.4 stele din 18,300+ de recenzii pe Amazon

Costa in jur de 10 dolari, dar cei care au utilizat produsul spun ca nu este o masca obisnuita. Aplica masca cu argila pe fata si las-o sa actioneze pret de 5-10 minute. Reporterul Mara Leighton de la Insider Picks spune ca te va scapa de impuritati, iti va face fata mai curata si mai fina.

TruSkin Naturals Vitamin C Serum - 4.3 stele din 9,800+ recenzii pe Amazon

Pacientii care sufereau de acnee au observat o reducere semnificativa a numarului de impuritati dupa utilizarea acestui ser cu vitamina C. Majoritatea spun ca nu te scapa doar de acnee, ci ajuta, de asemenea, la diminuarea linilor fine, a ridurilor, punctelor negre si petelor. Pretul sau este in jur de 20 dolari.

Keeva Tea Tree Oil - 4,4 stele din peste 60 de recenzii pe Amazon

Produsul costa 25 de dolari, iar daca suferi de acnee chistica, vei aprecia acest tratament cu ulei de arbore de ceai conceput special pentru pielea sensibila. Cei care au utilizat crema spun ca uleiul de arbore de ceai va usca imperfectiunile, fara a usca pielea.

Mario Badescu Drying Lotion - 4,2 stele din peste 2.100 de recenzii pe Amazon

Lotiunea, care se gaseste pe site-ul Amazon la pretul de 17 dolari, a fost descrisa ca fiind "magica" folosita peste pustulele albe, pe timpul noptii. Pune putin produs pe cosul care are varf alb si ar trebui sa dispara pana dimineata.

TreeActiv Cystic Acne Spot Treatment - 4.3 stele din peste 1,100 de recenzii

La fel ca primul produs din lista, tratamentul contine argila, care reduce inflamatia si detoxifica pielea. TreeActiv contine, de asemenea, ulei de esenta de grapefruit roz si aluna pentru a echilibra productia de sebum. Desi recipientul este mic, produsul este foarte eficient, spun cei care l-au incercat.

Aveeno Clear Complexion Blemish Treatment Daily Moisturizer - 4.2 stele din peste 1,100 de recenzii

Are acid salicilic pentru tratarea acneei, dar este suficient de bland pentru a fi utilizat zilnic. El iti va face fata sa fie stralucitoare. Pretul este de aproximativ 13 dolari.

Neutrogena Clear Pore Facial Cleanser - 4.4 stele din peste 155 de recenzii

Indiferent daca iti doresti sa il incorporezi in rutina zilnica sau doar sa il folosesti la finalul saptamanii, iti vei simti fata curata si neteda dupa utilizarea lui. Produsul contine 3,5% peroxid de benzoil care ajuta la uciderea bacteriilor care cauzeaza acnee.

Dr. Dennis Gross Skincare Alpha Beta Daily Face Peel - 4.5 stele din peste 1,700 de recenzii pe Amazon

Desi pretul (80-90 de dolari) sau este unul piperat in comparatie cu celelalte produse din lista, editorul Sally Kaplan spune ca merita banii. Peelingul, care consta din doua servetele imbibate, nu este doar un tratament anti-imbatranire, ci este excelent si pentru prevenirea acneei. Contine hidroxizi activi alfa si beta, care reduc prezenta bacteriilor si acumularea celulelor moarte.

Majestic Pure Dead Sea Mud Mask - 4.2 stele din peste 1,660 de recenzii pe Amazon

Sarea si mineralele din aceasta masca actioneaza ca un exfoliant excelent, ajutand la combaterea eruptiilor si reducerea psoriazisului, eczemelor, punctelor negre si a acneei.

Etichete: acnee , tratament acnee , masti

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri