Mihaela Bilic/ Foto: Facebook
Sanatate

Mihaela Bilic/ Foto: Facebook

Dieta ținută de Mihaela Bilic. Cum arată meniul său zilnic: „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciuni”

Nutriționistul Mihaela Bilic și-a transformat cariera în propriul său stil de viață, astfel că, multă lume este curioasă de dieta pe care o ține și de meniul său zilnic. Deși mulți ar crede că Mihaela consumă numai alimente sănătoase, se pare că aceasta adoră să mănânce și fast-food. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Mihaela Bilic a dezvăluit cum arată meniul său zilnic și ce alimente nu-i lipsesc din dietă. Cu toate aceasta, pe lângă modul în care reușește să se mențină în formă, ea a vorbit și despre „plăcerile vinovate” de la care nu se poate abține. 

Mihaela Bilic/ Foto: Facebook
Mihaela Bilic/ Foto: Facebook

Citește și: Ce dietă ține Vera Wang. Creatoarea de modă a dezvăluit secretul tinereții sale: „Beau doar apă”

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

„Pentru mine nu este o dietă, ci un stil de viață. Bugetul meu de calorii este foarte mic, și atunci prefer că îl cheltuiesc pe tot la o masă de seară, care să fie satisfăcătoare. Senzația de foame se educă asemenea unui mușchi. Pe o scară de la 0 la 10, trebuie să învățăm să mâncăm doar când ne este foame de nota 7. Pe parcursul zilei, beau cafea cu lapte, iaurt sau supă, iar la masa de seară mă răsfăț cu carne, salată și garnitură. Eu mănânc din toate și fac un efort să mănânc puțin. Nu am niciun fel de interdicții. Merg pe principiul: doza face otrava. Atâta vreme cât nu abuzezi cu cantitatea, totul este sănătos. Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele.”, a declarat Mihaela Bilic pentru VIVA!.

Mihaela Bilic/ Foto: Facebook
Mihaela Bilic/ Foto: Facebook

Nutriționista a susținut că regula de trei mese pe zi nu se aplică și la adulți, ci doar la copii, care sunt în creștere și au nevoie de multă energie. „Este ideal pentru un copil în creștere, care are stomacul mic și se mișcă mult. Însă adulții au nevoie de pauză alimentară de 5 ore între mese, iar micul dejun poate fi doar simbolic.”, spune aceasta. 

Citește și: Cum să alegi dieta potrivită pentru tine. Un nutriționist a explicat de ce criterii trebuie să ții cont

De asemenea, nici micul dejun nu este o regulă absolută. Mihaela a distrus mitul cu privire la faptul că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. „Dacă îți dorești să slăbești, micul dejun este contraindicat”, consideră Mihaela. 

Întrebată dacă în general consumă fast-food, Mihaela a răspuns: „Dacă fast-food înseamnă shaorma și pizza, atunci răspunsul este da.”

Etichete: dieta , fast food , mihaela bilic

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri