6 diete cu care să slăbești rapid
Sanatate

Top 6 cele mai eficiente diete pentru slăbire rapidă. Care sunt recomandările specialiștilor

Dacă trebuie pierdeți rapid câteva kilograme în plus și nu știți de unde începeți, v-am pregătit câteva diete care garantează o pierdere simplă și rapidă a surplusului de kilograme. De la o dietă bazată pe alimente crude, până la cea bazată pe shake-uri și smoothie-uri, iată 6 diete cu care poți slăbi rapid.

Top 6 cele mai eficiente diete pentru slăbire rapidă. Care sunt recomandările specialiștilor

1.Dieta Atkins

Dieta Atkins are ca scop arderea grăsimilor prin limitarea carbohidraților și concentrarea pe grăsimi și proteine.

Este cunoscută pentru pierderea în greutate în timp scurt, până la 7 kilograme în două săptămâni, potrivit adepților dietei. Cu toate acestea, experții au concluzionat o mare parte din pierderea de greutate este apă, ceea ce poate reveni atunci când încetați dieta.

2. Dieta WW

Este un plan alimentar bazat pe consumul de alimente sănătoase, sățioase și susține puteți pierde până la 1 kg pe săptămână. Experții consideră este o dietă care oferă rezultate rapide și de durată, datorită faptului pune accentul pe o alimentație echilibrată fără restricții.

Vezi si: Top 15 cele mai populare diete de slăbit în 2020. Care funcționează, potrivit experților

3. Dieta Keto

Alimentele bogate în grăsimi sunt esențiale în dieta Keto, un plan alimentar extrem de scăzut în carbohidrați și bogat în grăsimi, care are ca scop să vă trimită în cetoză, o stare în care corpul vostru este obligat să ardă grăsimi și nu zahăr, pentru energie.

Deși pierderea rapidă în greutate este într-adevăr posibilă cu dieta Keto, experții nu o recomandă majorității oamenilor, deoarece nu are varietate nutrițională și nu este sustenabilă pe termen lung.

Citește șiDieta ketogenica. Ce spun oamenii de știință despre regimul alimentar

4. Dieta Raw Food - cu alimente crude

Aceasta presupune consumul de alimente proaspete, cum sunt fructele, legumele, seminţele, ouăle şi lactatele, nepreparate termic.

Deși dieta Raw Food ajută la o pierdere rapidă în greutate, experții nu consideră poate fi urmată pe termen lung și sunt îngrijorați cu privire la potențialul pericol de a consuma alimente crude.

5. Dieta SlimFast

Dieta SlimFast este concepută pentru a reduce numărul kilogramelor în plus într-un mod simplu și rapid, cu produse precum shake-uri, smoothie-uri și batoane proteice, care înlocuiesc două mese pe zi și gustări.

Însă, desi ajută la slăbitul rapid, nu este o dietă care poate fi ținută pe termen lung, întrucât organismul are nevoie de hrană consistentă.

Citește și: 10 diete cu care să slăbești în 2021. Trendurile alimentare după care să te ghidezi în noul an

6. Dieta Volumetrică

Această dietă presupune o alimentație bogată în produse cu un conținut scăzut de calorii. Sunt permise aproapte toate grupurile alimentare și promite pierderea în greutate până la 1 kg pe zi.

Citește șiDieta Sirtfood - cum să slăbești rapid cu ajutorul sirtuinelor, noile "superalimente". Dieta lui Adele promite zeci de kg în minus

Etichete: dieta , slabit rapid

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri