cadou pentru iubit de craciun
Timp Liber

Cadouri de Craciun pentru iubit. 10 idei de daruri cu care sa iti surprinzi partenerul

Lasand la o parte insemnatatea spirituala a sarbatorii, Craciunul este sansa ta sa il impresionezi. Un cadou reusit de Craciun pentru iubit este cea mai buna ocazie sa ii arati cat de mult il apreciezi, il iubesti si il doresti in viata ta. Descopera cateva idei care ar putea fi pe placul lui:

  • Portofel

In caz ca are unul, probabil portofelul lui este pe moarte, zdrentuit si in pragul destramarii. Si asta pentru ca barbatii sunt de parere ca trebuie sa folosesti portmoneul pana il nenorocesti.

  • Set de barbierit

Poate nu stiai, dar barbatii isi idolatrizeaza aparatul de ras si toate ustensilele pe care le folosesc la barbierit. Pentru ca fata lor este sfanta si asa trebuie sa fie si obiectele care le ating obrazul, opteaza pentru un set nou, performant, dar si care sa fie bland cu fata lui.

  • Butoni de camasa

Butonii aduc un plus de eleganta si stil oricarei tinute masculine, asa ca sunt tocmai potriviti pentru a fi oferiti de Craciun.

  • Haine

Barbatii nu se dau in vant dupa cumparaturi, spre deosebire de noi. Asa ca iubitul se va bucura cu siguranta pentru micul cadou. Asigura-te doar ca ii cunosti cu exactitate masurile si gusturile.

  • Gadgeturi

Aproape toti domnii iubesc gadgeturile. Asadar, un cadou de Craciun care sa includa obiecte din aceasta gama va fi intotdeauna foarte apreciat.

  • Jocuri

Carti de joc, un set de tip ruleta ruseasca, un joc de tip darts sau un puzzle 3D. Oricare dintre acestea sunt recomandate in aceeasi masura. Nu uita ca in sinea lui, iubitul tau este inca un copil.

  • Ceas

Nu au de ales dintr-o multime de accesorii, dar stim ca barbatii adora ceasurile. Iar daca ii cunosti gusturile, te poti orienta catre un astfel de cadou. Cu siguranta va fi incantat!

  • Cutie de ceasuri

Si daca te-ai saturat sa ii aduni in fiecare saptamana ceasurile imprastiate prin toata casa, surprinde-l cu un cadou util pentru amandoi: o cutie in care sa le depoziteze.

  • Bauturi speciale

Bauturile deosebite sunt intotdeauna o idee buna. Si unde mai pui faptul ca si tu te vei bucura de cadoul respectiv?

  • Suport de lemn pentru sticlele de vin

Daca iubeste pur si simplu vinul, ce spui de un suport de lemn care ii va adaposti "comorile" si care se va potrivi de minune in sufrageria voastra?

Citeste si:

Mesaje de Craciun. Urari pe care le poti face de sarbatori celor dragi

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri