mesaje de anul nou revelion
Timp Liber

Romanii transmit cu ocazia Noului An si Revelionului milioane de mesaje prin SMS, grupuri de WhatsApp si retelele de socializare.

Mesaje de Anul Nou. Idei pentru cele mai frumoase urari de Revelion

Mesaje si SMS-uri pe care le poti trimite celor dragi la cumpana dintre ani. Recunoaste, si tu cauti inspiratie in preajma datei de 31 decembrie. Iti venim in ajutor cu idei pentru cele mai frumoase urari pe care le poti scrie de Revelion pentru cele mai importante persoane din viata ta.

Romanii transmit cu ocazia Noului An si Revelionului milioane de mesaje prin SMS, grupuri de WhatsApp si retelele de socializare.

Dincolo de faptul ca este mai comod, mesajele de pe telefonul mobil si internet le permit sa isi exprime umorul si creativitatea; iar pentru cei care cauta inspiratie, avem mai jos o lista cu mesaje de Anul nou si urari de Revelion.

Idei pentru urari frumoase de trimis la cumpana dintre ani

La ceas de sarbatoare, cand anul are tamplele ninse, va doresc sanatate, pace si prosperitate.

Un gand bun, o inima curata, zambete largi pe chip, vorbe de duh si pace in suflet. Va doresc un an nou cat mai bun, plin de toate cele de mai sus. La multi ani!

Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma. La multi ani!

Anului Nou sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume. Multa iubire, fericire si prosperitate. La multi ani!

Iti urez cu draga inima, tie si familiei tale, sa aveti parte de sanatate, fericire si mult noroc in anul care vine! Sper ca noul capitol din viata voastra sa va aduca toate cele bune in casa si in familie! La multi ani!

Cu speranta ca Anoul Nou va fi mai bun decat cel care a trecut, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un sincer La multi ani!

Anul Nou sa va aduca sanatate, putere de munca si multe satisfactii alaturi de cei dragi. La Multi Ani!

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!

Anul ce sta sa vina sa va aduca sanatate, fericire si implinirea tuturor sperantelor! Sarbatori fericite!

Ganduri bune fug spre voi, sanatate si noroc! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!

Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului. Noul an este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri. La multi ani!

Urari clasice de Revelion si Anul Nou

Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea Anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La multi ani!

Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti. La multi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Pentru vremurile bune, recunostinta. Pentru cele rele, multa speranta. Pentru fiecare zi, o dorinta. Si mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce va doresc in noul an. Un An Nou fericit!

Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 366 de pagini goale. Va uram sa le umpleti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa cititi cu bucurie. La multi ani!

Dragii mei, pentu toate momentele frumoase care au fost si care urmeaza sa vina, in pragul Noului An va multumesc si imi reinnoiesc legatura de suflet cu voi. La multi ani!

Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar de impartit cu restul. La multi ani si un An Nou cat mai fericit si linistit!

12 luni de fericire, 53 de saptamani de distractie, 366 de zile de succes, 8784 de ore de sanatate si 527040 de minute de noroc! Un An Nou fericit!

Spune la revedere anului ce a trecut! E momentul pentru un nou inceput mai frumos, mai fericit, mai norocos! La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un An Nou minunat! La multi ani!

Mesaje si SMS-uri de trimis cu ocazia Revelionul si Anului Nou

Fie ca Noul AN sa fie cel mai frumos al vietii tale de pana acum! La multi ani!

Spune anului ce vine sa-ti aduca numai bine; si mai spune-i sa iti dea tot ce vrea inima ta: fericire, sanatate si multi bani… La anu’ si la multi ani!

Sper ca in anul urmator sa nu te intalnesti cu dentisti, medici, politisti, controlori de la garda financiara si instalatori! Sa ai un An Nou lipsit de griji!

Previziuni meteo de Revelion: o furtuna de pupici si imbratisari. Te sfatuim sa inchizi umbrela si sa deschizi inima. La multi ani si un An Nou cat mai fericit!

Se iau 12 luni, se curata bine de amar, ura si invidie.
Se gateste apoi un An Nou cat mai curat si mai luminos posibil. La multi ani!

Ai grija ce iti doresti astazi pentru ca am vorbit ca in Anul Nou sa ti se implineasca toate dorintele! Gandeste-te repede la toate lucrurile bune pe care vrei sa le primesti in dar, da?

Anul Nou este la usa, asa ca tine minte: viata-i scurta! Incalca regulile, pune-ti intrebari, iarta repede, iubeste cu adevarat, razi fara retinere si nu regreta nimic din ce te-a facut sa zambesti sau sa simti. La Multi Ani!

Sper ca bucuria si voiosia petrecerii de Revelion sa te insoteasca tot anul! Minus mahmureala! La multi ani!

Mesaje amuzante si rimate de Revelion si Anul Nou

Anul Nou sa-ti aduca un strop de fericire, un strop de iubire, un strop de noroc si, daca se poate, toate la un loc. La multi ani!

Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine! La multi ani!

La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate. Tot ce va doriti si sus paharul!

Anul Nou bate la usa, raul faca-se cenusa, bucurii si sanatate, Domnul sa va dea de toate si cand nici nu va ganditi sa fiti si mai fericiti! La multi ani!

Sa crezi mai mult in tine, sa ai parte de iubire, sa ierti mult mai usor, sa muncesti cu mai mult spor! La multi ani!

Aho, aho de Anul Nou! Sanatate si iubire de la mine pentru tine si la anul care vine sa iti mearga si mai bine. La multi ani cu bucurie, sanatate, fericire, pace si multe impliniri.

Anul acesta imi doresc sa fii un colectionar de vise implinite si clipe fericite! La multi ani!

Lovite-ar trenul fericirii, trasni-te-ar fulgerul iubirii, sa-ti cada in cap un sac cu bani si o felicitare de la multi ani. An Nou cat mai linistit!

Citeste si:

Mesaje de Anul Nou si Revelion. Cele mai inspirate felicitari de Anul Nou

Machiaj de Revelion. Cum sa arati perfect in noaptea dintre ani

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri