shutterstock_1705211419
Timp Liber

Cele mai bune restaurante din București. Unde să mănânci bine în capitală

Un restaurant bun oferă o experiență aparte: mâncare gustoasă și ambient potrivit. Iată care sunt restaurantele din București pe care trebuie neapărat să le vizitezi după pandemie.

Cele mai bune restaurante din București. Unde să mănânci bine în capitală

NOR - Sky Casual Restaurant

Un meniu inspirat din bucătăriile lumii, care să impresioneze și cele mai pretențioase gusturi, apare în mâinile tale la 136 de metri deasupra capitalei. Situat la etajul 36 din Sky Tower, restaurantul este cel mai înalt punct din București în care poți lua masa. Eleganța și priveliștea completează mâncarea bună.

nor sky casual restaurant

 

VEZI SI: Cele mai frumoase hoteluri din România. Unde să te cazezi pentru o experiență deosebită

Taverna Covaci

În Centrul Vechi al capitalei ai multe restaurante din care poți alege. Însă dacă apreciezi gusturile tradiționale, atunci trebuie să mergi măcar o dată la Taverna Covaci. Mâncarea este gustoasă, personalul foarte amabil, iar decorul bogat în elemente folclorice te introduce complet în atmosfera populară românească.

taverna covaci

VEZI SI: Cele mai bune stațiuni de schi in România. Unde găsești cele mai bune pârtii din țară

Mahala

Un alt restaurant cu bucătărie românească, însă realizată folosind tehnici clasice franțuzești. Este un local care se află în continuă evoluție de cinci ani, de când a avut loc deschiderea, încercând mereu combinații de gust care să impresioneze. Pentru zilele de weekend, la Mahala există un meniu special cu preparate clasice românești. A nu se rata coliva în variantă modernă.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti Mahala

VEZI SI:Cele mai frumoase sate tradiționale din Maramureș. Locurile de care te vei îndrăgosti la prima vedere

Yuki

Restaurantul care poartă numele proprietarului este singurul local cu adevărat japonez din București. Yuki este o reală oază exotică și reprezintă o oportunitate de a intra într-o cultură fascinantă, în timp ce savurezi o porție de mâncare tradițional japoneză.

cele mai bune restaurante din bucuresti - YUKI

Prime Steaks & Seafood

Un restaurant potrivit pentru o întâlnire de afaceri sau pentru o cină romantică alături de partener. Localul este sofisticat și intim și pune la dispoziție o cameră cu vinuri alese, care să completeze mâncarea. Clienții au parte și de un adevărat spectacol culinar, aceștia urmărind chefii la lucru, printr-un geam care separă bucătăria de sală.

Papila

Din listă nu putea să lipsească un bistro mic, care oferă confort și relaxare clienților, alături de un bol de supă caldă sau de un sandviș aburind. Papila este o opțiune bună când îți dorești un mic dejun simplu și gustos sau un prânz rapid. Meniul este simplu, scurt și se modifică de la sezon la sezon. Astfel este ușurată munca clienților care aleg cu greu dintr-o varietate prea mare de produse și este asigurată absența monotoniei.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti - Papila

Frudisiac

Este localul perfect în care îți poți începe dimineața cu un mic dejun bogat și gustos alături de o cafea aromată. Dacă ești fan avocado sau preferi o porție de clătite pufoase pentru a-ți începe ziua, atunci trebuie să vizitezi măcar o dată acest loc.

Frudisiac

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri