destinatii de vacanta potrivite toamna
Timp Liber

Vara s-a incheiat, dar unele destinatii, precum satuce linistite din Alpi si insule din Puerto Rico, sunt mai potrivite pentru excursii de toamna.

Destinatii de calatorie potrivite pentru toamna. Locurile unde acest anotimp este si mai frumos

Vara s-a incheiat, dar unele destinatii, precum satuce linistite din Alpi si insule din Puerto Rico, sunt mai potrivite pentru excursii de toamna.

  • Comuna Obertraun, Austria

Comuna Obertraun, aflata in regiunea Salzkammergut din districtul Gmunden, Traunviertel, ofera o priveliste incantatoare a Alpilor Orientali Centrali. Situata pe malul lacului Hallstatter, comuna Obertraun le ofera turistilor posibilitatea de a face diverse activitati, precum inot si drumetii. Rezervarile in aceasta regiune au crescut cu 232% comparativ cu anul trecut. Satul Halstatt este atat de spectaculos, incat chinezii au creat o copie a acestuia in Luoyang, tinutul Boluo.

  • Pinehurst din Carolina de Nord, SUA

Pinehurst este un sat din Moore, Carolina de Nord, fiind cunoscut pentru terenurile de golf. Satul a gazduit turneul de tenis US Open, Cupa Ryder si Campionatul PGA, realizat de Asociatia profesionista a jucatorilor de golf din America. Comparativ cu anul trecut, rezervarile in acesta regiune au crescut cu 243%.

  • Orasul Anderson din Carolina de Sud, SUA

Anderson este un oras de coasta care margineste Georgia si este apreciat toamna pentru tarmurile de culoare maronie. Vizitatorii orasului se pot bucura de hanurile vechi si atipice, de evenimentele care au loc in cadrul comunitatii si de activitatile organizate pe lacul Hartwell.

  • Orasul Halle, Germania

Orasul Halle din landul Saxonia-Anhalt, Germania, este locul in care s-a nascut celebrul compozitor George Frideric Handel, vizitatorii avand ocazia sa asiste la festivalul organizat in onoarea acestuia. Totodata, turistii pot vizita cea mai veche fabrica de ciocolata din Germania si gradina zoologica a orasului, aflata pe un deal.

  • Tepoztlan, Mexic

Orasul Tepoztlan se afla la 75 de kilometri de capitala Ciudad de Mexico si are legaturi puternice cu civilizatia azteca. Pe teritoriul lui se afla situl arheologic El Tepozteco. Orasul este considerat locul de nastere al zeului Quetzalcoatl (sarpele cu pene) din mitologia azteca. Rezervarile pentru aceasta destinatie turistica au crescut cu 250%, comparativ cu anul anterior.

 Mai multe destinatii de vacanta, ideale pentru acest anotimp, gasiti pe www.digi24.ro.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri