shutterstock_519503956
Timp Liber

Top aplicatii pe care orice femeie ar trebui sa si le instaleze pe telefon

In ziua de azi, ne traim viata pe telefoanele mobile. Am ajuns sa ne bazam pe ele, iar pentru a ramane conectate cu altii, a ne urmari starea de sanatate sau a gasi o adresa corecta avem nevoie de aplicatii specifice instalate pe ele.

"Magazinele" de aplicatii disponibile pe IOS si Android sunt pline de oferte care mai de care mai variate. Din multitudinea de optiuni, ne-am gandit la 8 soft-uri pe care orice doamna si domnisoara ar trebui sa si le instaleze pe smartphone. Iata care sunt ele:

  • Evident, nu poate lipsi din telefonul nimanui o harta cu GPS. Exista o multime de variante gratuite extrem de utile. Waze si Google Maps sunt cele mai folosite si apreciate in acest sens.

  • Orice doamna sau domnisoara are nevoie de o aplicatie prin care poate chema taxiul sau o masina atunci cand are nevoie sa se deplaseze rapid dintr-un punct al orasului in altul fara sa conduca. Sunt deja extrem de cunoscute si descarcate Uber, Taxify sau Star Taxi.

  • In ziua de azi, majoritatea telefoanelor smart au din fabricatie o aplicatie care masoara diferite semne vitale ale corpului. Exista insa si aplicatii mai sofisticate care masoara activitatea organismului, iar multe dintre ele sunt disponibile gratuit in App Store sau Play Store. Pedometer, Google Fit sau StepsApp sunt doar cateva dintre cele mai utilizate.

  • O aplicatie vitala pentru orice femeie din ziua de astazi este cea care urmareste ciclul menstrual. Cu ajutorul ei, doamnele si domnisoarele pot nota ziua in care a pornit menstruatia, durata ei si alte detalii care ar putea fi utile in viitor. Acest tip de aplicatii calculeaza cand va fi urmatoarea menstruatie, aproximeaza zilele de fertilitate maxima si trimit alerte cand apar intarzieri. Cateva dintre cele mai utlizate soft-uri de acest gen sunt Flo, Maya sau Glow.

  • Aplicatiile pentru editat pozele nu pot lipsi din telefonul unei pasionate de fotografie si socializare pe internet. Sigur ca Instagramul vine deja la pachet cu anumite filtre, insa te poti juca si in VSCO, SnapSeed sau Quick Shot pentru mai multe varietate in optiuni.

  • Identificarea melodiilor preferate. Esti in magazin, masina sau la un concert si deodata incepe o melodie care iti place. Daca nu stii despre ce artist sau piesa este vorba, scoti telefonul, pornesti aplicatia Shazam si playlist-ul tau e deja mai bine pus la punct.

  • Nu in ultimul rand, au devenit tot mai utile aplicatiile de banking. Cu ajutorul lor iti poti verifica mereu sumele de pe card, poti face plati sau transferuri si te poti asigura ca economiile tale sunt suficiente pentru achizitii viitoare. Majoritatea bancilor din ziua de astazi au o astfel de aplicatie specifica si personalizata pentru clientii lor, asa ca o vei gasi cu siguranta pe cea la care ti-ai deschis contul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri