Cea mai stupidă provocare de pe TikTok
Actualitate

Tot mai multe tinere de pe TikTok își fac cearcăne cu ajutorul machiajului / Captură video TikTok

A apărut o nouă provocare pe TikTok. Cum se filmează tot mai multe tinere întrece orice imaginație

În timp ce unele femei fac eforturi uriașe pentru a combate cearcănele inestetice, mai mulți tineri de pe TikTok au lansat o provocare ce face înconjurul lumii. Mai exact, aceștia se filmează în timp ce își fac cu ajutorul produselor de machiaj cearcăne, pe care le consideră ”cool”.

Cele mai multe dintre femei sunt deranjate de apariția cearcănelor. Din acest motiv, ele investesc în creme scumpe, consumă o cantitate mare de apă în fiecare zi și încearcă să doarmă suficient pentru a preveni apariția cearcănelor. În același timp, însă, tineri din toate colțurile lumii fac furori pe rețelele sociale filmându-se în timp ce folosesc produsele de machiaj pentru a-și ”construi” cearcăne.

În imaginile apărute pe TikTok, mai multe tinere s-au filmat în timp ce folosesc luciuri de buze ori concealer pentru a forma acele pete de sub ochi.

Citește și: Kim Kardashian și Pete Davidson, la o întâlnire romantică. Cei doi s-au comportat ca doi adolescenți

Sara Carstens a fost una dintre primele tinere care s-a filmat în timp ce își realiza cearcăne, iar mulți internauți s-au grăbit să comenteze.

@saracarstens

#duet with @sarathefreeelf #teenvogue

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) - The Wombats

”Deci îmi spui că cel mai mare defect al meu, pe care m-am chinuit ani de zile să-l ascund, e acum atractiv? Sunt fericită.”, a scris un internaut.

”Am pungi sub ochi oribile. Mereu am fost rușinată de ele.”, a comentat o altă persoană.

De cealaltă parte, Sara a explicat că își dorește să învețe așa cum este, motiv pentru care nu face nimic altceva decât să-și sublinieze cearcănele pe care le are de foarte mult timp.

„Provocarea lăzilor de lapte”, o nebunie periculoasă pe TikTok

O provocare virală, care a făcut deja zeci de victime în toată lumea, a fost interzisă chiar de aplicația care i-a dat viața, în urmă cu câteva luni. E vorba de așa-numita „provocare a lăzilor de lapte”, care presupunea stivuirea unor lădițe din plastic într-o piramidă, pe care adolescenții încercau apoi să o urce. TikTok a șters rezultatele căutării pentru hashtag-ul „Milk Crates Challenge” și a explicat într-o declarație că a ajuns la concluzia că era un act periculos.

Citește și: Jessie J este devastată. Cântăreața a pierdut sarcina pe care și-o dorea atât de tare: "Tristețea este copleșitoare"

La fel ca alte provocări devenite virale, și aceasta a început ca o simplă glumă. Un medic chirurg din statul american Virginia a atras însă atenția că această cascadorie este cu atât mai neavenită în acest moment, când spitalele sunt copleșite de pacienți COVID din valul 4, potrivit Digi24.

Pe de altă parte, nu este prima și probabil nu va fi nici ultima provocare apărută pe rețelele sociale care pune în pericol viața tinerilor. Pare că adolescenții mai ales sunt atrași de ideea de a-și încerca norocul, fie și cu riscul de a păți ceva.

Etichete: cearcane , tiktok , influencer

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri