Serena Smith
Actualitate

Serena Smith / Foto: Profimedia

A dat 50.000 de dolari ca să arate ca o păpușă Barbie, acum regretă și vrea să fie naturală. La 18 ani și-a făcut prima operație

Serena Smith are doar 24 de ani, dar este de-a dreptul obsedată de operațiile estetice. Și-a dorit să arate precum păpușă Barbie, așa că în decurs de câțiva ani a cheltuit 50.000 de dolari pe proceduri estetice. Totuși, acum își dorește un look cât mai natural.

S-a autodescris ca fiind "dependentă de chirurgie plastică" și a cheltuit 50.000 de dolari pentru intervenții care să o aducă tot mai aproape de idealul ei. Acum s-a hotărât să renunțe la fillere pentru un aspect mai "natural".

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: "Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani"

Serena Smith
Serena Smith / Foto: Profimedia

Citește și: Ea este Kim Kardashian de Ucraina. Tânăra de 27 de ani a trecut prin multe intervenții estetice pentru a arăta ca vedeta americană

La 18 ani a intrat pentru prima dată în cabinetul unui chirurg estetician. A plătit 7.500 de dolari pentru că și-a dorit un bust mai mare, dar curând a devenit dependentă de operații, așa că a decis să facă o schimbare completă. Și-a făcut operații la nas, la posterior, injecții cu Botox și fillere în buze, obraji, bărbie și frunte. Acum, însă, lucrurile stau total diferit și e gata să renunțe la look-ul de Barbie și Marilyn Monroe, astfel încât să nu mai arate ca un "extraterestru".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Încerc să îmbrățișez puțin frumusețea naturală. Nu spun că am terminat definitiv cu procedurile, dar vreau să-mi îmbrățișez aspectul natural. Toată lumea se schimbă, nu rămânem la fel toată viața. Corpurile se schimbă pe măsură ce îmbătrânim și e bine să ținem pasul cu asta. Nimic nu durează pentru totdeauna. Cred că acum este un trend în frumusețe să revenim la lucrurile de bază", a povestit Serena pentru presa internațională.

Primii pași i-a făcut și a început prin a-și dizolva fillerele din față. Fillerele sunt produse injectabile de umplere folosite în industria cosmetică pentru corectarea ridurilor sau pentru adăugarea volumului în zone precum pomeți, bărbie, buze, maxilar sau tâmple. 

Citește și: Vedete care și-au schimbat total înfățișarea, deși nu recunosc că au apelat la operații estetice. Imaginile sunt de necontestat

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri