Un mire a murit înainte să se căsătorească, sub ochii partenerei de 21 de ani
Actualitate

Un mire a murit înainte să se căsătorească, sub ochii partenerei de 21 de ani / Shutterstock

Un bărbat diagnosticat cu cancer în stadiu terminal s-a stins din viață sub ochii partenerei, cu puțin timp înainte de a se căsători

Un mire în vârstă de 57 de ani, care fusese diagnosticat cu cancer în stadiu terminal, a murit chiar sub ochii partenerei sale cu puțin timp înainte de a-și îndeplini dorința de a deveni soț și soție.

Paul Wynn, tatăl a 11 copii, din nordul Ayrshire, un orășel din Scoția, s-a prăbușit la pământ în timp ce se pregătea să se căsătorească cu Alison, femeia care i-a fost alături în ultimii 21 de ani. În ciuda eforturilor familiei de a-l salva, bărbatul a fost declarat mort.

Citește și: O poveste de dragoste adevărată. Cine este bărbatul care i-a fost alături lui Shannen Doherty după ce a fost diagnosticată cu cancer

Femeia în vârstă de 38 de ani, care îi dăruise cinci copii în cei 21 de ani de relație, a mărturisit că își doreau să se căsătorească după ce au aflat diagnosticul teribil. Din păcate, însă, dorința lor n-a putut să devină realitate, întrucât acesta a murit subit, chiar înainte de a-și uni destinele.

Citește și: Cine este Cash Warren, bărbatul care o face fericită pe Jessica Alba. Cea mai sexy actriță e căsătorită de mai bine de 12 ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cu opt zile înainte de a-și pierde viața, Paul a fost diagnosticat cu cancer în stadiu terminal. Fără să stea pe gânduri, ei au decis să se căsătorească, însă a fost prea târziu, întrucât cancerul apărut la pancreas se răspândise deja la ficat și plămâni. Deși medicii i-au mai dat de trăit între șase săptămâni și două luni, corpul lui n-a mai rezistat și s-a stins din viață după opt zile, cu puțin timp înainte de a-și rosti jurămintele.

”Dacă aș fi știut că nu mai avem timp, aș fi programat nunta la începutul săptămânii. Nu a apucat să primească niciun tratament.”, a povestit femeia îndurerată, care acum va fi nevoită să-și crească singură copiii.

Cel mai mare dintre copiii lor, un băiat de 20 de ani, a fost cel care a condus-o la altar pe Alison. În momentul în care a intrat în încăpere, ea și-a dat seama că se întâmplă ceva cu partenerul ei.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Sarah Harding, cântăreața diagnosticată cu cancer. Ce plănuia să facă înainte de a afla că e bolnavă

Deși au încercat să-i acorde primul ajutor și au chemat ambulanța, bărbatul n-a putut fi resuscitat.

”E foarte greu. Trebuie să mă ridic și să merg mai departe pentru copiii mei, dar deocamdată nu pot mânca.”, a mai povestit femeia.

Ea a mai povestit că Paul a cerut-o de soție în octombrie 2019, iar anul acesta, pe 16 iulie, ar fi trebuit să-și unească destinele. Din păcate, însă, boala i l-a răpit, lăsând în urmă cinci copii - Sandy, 20 de ani, Tarquin, 15 ani, Marcus, 3, Louise, opt și Poppy, de doar patru ani.

Etichete: cancer , mire , deces , paul wynn

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri